Annonse

Trygge Barn lanserer appen Spør Ellen.
Trygge Barn lanserer appen «Spør Ellen».

«Spør Ellen»: Din støtte i barnehagehverdagen

Noen dager i barnehagen kan være skikkelig utfordrende, ikke sant? Last ned «Spør Ellen», din digitale hjelper rett i lomma.

Publisert Sist oppdatert

 Appen gir deg konkrete råd og støtte, enten du trenger hjelp til å håndtere vanskelige følelser hos barna eller finne de rette ordene for foreldresamtaler. La «Spør Ellen» være din daglige støtte for en enklere og mer givende hverdag.

Appen som hjelper i krevende hverdag

Har du noen gang stått i en situasjon i barnehagen der et barn er opprørt, og du ikke helt vet hvordan du skal trøste eller hjelpe? Eller kanskje du har opplevd at du er usikker på hvordan du skal forklare en vanskelig situasjon til foreldrene? 

Spør Ellen» er mer enn bare en app. Den er en kilde til støtte, veiledning og inspirasjon i det viktige arbeidet du gjør med barna. Den er her for å gjøre hverdagen din litt lettere, mer forutsigbar og enda mer givende.

Ellen M. Nilsen, Trygge Barn

Dette er utfordringer mange barnehageansatte møter, og det er ikke alltid lett å vite hva som er det beste å gjøre. For å hjelpe deg i slike situasjoner, har vi laget appen «Spør Ellen».

I en barnehagehverdag som ofte er full av uforutsigbare situasjoner, kan det være en stor lettelse å ha en hjelpende hånd. «Spør Ellen» er en ressurs som er der for deg når du føler deg usikker eller overveldet. Den er enkel å bruke, alltid tilgjengelig på telefonen din, og passer for alle som jobber i barnehagen, uavhengig av erfaring eller språknivå.

Med «Spør Ellen» får du tilgang til et bredt spekter av artikler og videoer som tar for seg de ulike utfordringene du kan støte på i barnehagen. Disse ressursene tilbyr praktiske tips og råd for en rekke situasjoner – fra å håndtere barns følelser til å løse konflikter i barnegruppen og samarbeide med foreldre.

Enkelt og tilgjengelig

En av de største fordelene med appen er at den er laget for alle i barnehagen. Uansett om du er ny i jobben eller har lang erfaring, vil du finne «Spør Ellen» nyttig og enkel å forstå. Vi har lagt vekt på at språket skal være enkelt og tilgjengelig.

Inne i «Spør Ellen» finner du mange nyttige artikler og videoer. Disse ressursene dekker et bredt spekter av temaer, fra hvordan du kan hjelpe et utagerende barn, til hvordan du kan håndtere samtaler med foreldre om vanskelige emner. Du kan utforske disse ressursene i ditt eget tempo, og de er alltid lett tilgjengelige for repetisjon.

Jeg tenker at mange av mine foreldre kunne fint brukt denne appen. Den er enkel og oversiktlig. Teksten som står er passe lang og forståelig! Vi har jo en del foreldre som er tospråklige og derfor er det fint med enkle tekster. Det kan ofte bli for teknisk. Det var også lett å søke på det jeg ønsket å lese om. Ellen var også fin å snakke med, og jeg opplevde henne som nysgjerrig på det jeg ønsket råd om.

Regine, barnehagestyrer

Ellen M. Nilsen, gründer av og fagansvarlig i Trygge Barn.
Ellen M. Nilsen, gründer av og fagansvarlig i Trygge Barn.

Det som virkelig gjør «Spør Ellen» unik, er muligheten til å chatte direkte med meg, Ellen. Med min bakgrunn som barnevernspedagog og erfaring som foreldreterapeut, tilbyr jeg personlige råd tilpasset dine spørsmål og behov. Det er som å ha en erfaren kollega ved din side, alltid klar til å bistå når du trenger det mest.

Appen er også et fantastisk verktøy for å styrke samarbeidet mellom ansatte i barnehagen. Den gir verdifull innsikt og råd om hvordan dere kan jobbe sammen for å skape en best mulig hverdag for barna. Når det kommer til samarbeidet med foreldrene, hjelper «Spør Ellen» deg med å navigere gjennom utfordrende samtaler og bidrar til å bygge sterkere og mer åpne forhold.

For foreldre er «Spør Ellen» en uvurderlig ressurs. Appen tilbyr enkel og forståelig veiledning om barns atferd og utvikling, samt et forum for å stille spørsmål direkte til Ellen. Dette gir foreldrene tilgang til personlige og faglig funderte råd, som er spesielt nyttig i situasjoner hvor de føler seg usikre eller trenger veiledning. Med oppdateringer og nye funksjoner på vei, vil «Spør Ellen» fortsette å utvikle seg som en dynamisk ressurs for både barnehageansatte og foreldre.

Samarbeid 

Vi ønsker å etablere samarbeid med barnehager. 

Vårt mål er å styrke barnehagens kapasitet til å håndtere daglige utfordringer og fremme et positivt samarbeid mellom barnehagens ansatte og foreldrene. Hvis din barnehage er interessert i et partnerskap, eller ønsker å integrere «Spør Ellen» i sitt daglige arbeid, ta kontakt med oss for en samtale om hvordan vi kan arbeide sammen for å styrke både ansattes og foreldres kompetanse og trygghet.

Mer enn bare en app!

Appen er under utvikling, og vi kommer til å legge inn nye funksjoner og mer innhold i 2024. Snart vil det også være mulig å bestille skreddersydd innhold og kurs, enkelt og lærerikt - rett i lomma. 

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat. 

Les mer HER.

Last ned og test den GRATIS. 

«Spør Ellen» er tilgjengelig både i Appstore og Google Play.

Powered by Labrador CMS