Læringsverkstedet Mortensrud barnehage ble Læringsverkstedets barnehage nummer 100.
Læringsverkstedet Mortensrud barnehage ble Læringsverkstedets barnehage nummer 100.

Rundet 100 barnehager

Læringsverkstedet åpnet sin hundrede barnehage på Mortensrud i Oslo.

Publisert Sist oppdatert

Trude Sydtangen, som er leder for barnehagedriften i Læringsverkstedet, sier det er helt fenomenalt at de nå har 100 barnehager i Norge.

– Det har vært et eventyr å være med på denne reisen, der stadig nye, flotte barnehager blir etablert og møtet med barn, ansatte og foreldre, sier Sydtangen.

Et splitter nytt lokale har sett dagens lys ved Mortensrud Torg. Tone Rollve, Læringsverkstedets regionleder Østlandet, har vært en del av prosessen fra starten og til det endelige resultatet mot åpningen av Mortensrud barnehage.

– Nå er vi nummer 100 i Læringsverkstedets barnehager, og det er helt vidunderlig å se resultatene når nye barnehager åpnes, sier Rollve.

Hun forteller at også de nye ansatte har fulgt med på progresjonen i byggeperioden.

– Det har vært en spennende prosess frem mot åpningen av Mortensrud barnehage. Underveis i byggeprosessen har personalet tatt turer til barnehagen for å få med seg utviklingen, forteller Rollve muntert.

– Personalet har hatt noen dager med opplæring og innredning av barnehagen, og de er svært begeistret for sin nye arbeidsplass, meddeler hun.

Powered by Labrador CMS