F. v.: Professor Margaret Sandvik deler ut prisen til styrer ved Espira Gullhella, Ann Hege Warnes.

Vant pris for sitt fokus på lek i barnehagen

Espira Gullhella barnehage i Asker kommune vant Espira-prisen 2015. Prisen deles ut til den barnehagen som har gjennomført det beste pedagogiske tiltaket, sett opp mot rammeplanen.

Publisert Sist oppdatert

Espira Gullhella vant prisen for sitt grundige arbeid med å sette lekens rolle i barnehagene på dagsordenen. Barnehagen har valgt å bruke både teori, kurs, observasjon, diskusjonsgrupper og praksisfortellinger for å nå sitt mål. Hele personalgruppen har vært involvert i prosjektet.

– Juryen var imponert over det grundige arbeidet barnehagen har lagt ned. Det er et solid stykke arbeid de har utført. Og hele prosjektet er godt forankret i rammeplanen, sa jurymedlem Margareth Sandvik, professor ved Høgskolen i Oslo og Akershus i en pressemelding, i forbindelse med utdelingen.

Øvrige jurymedlemmer var førsteamanuensis og FoU-leder Ellen Beate Sandseter ved Dronning Mauds Minne Høgskole og Espiras fag- og innovasjonssjef Pia Paulsrud.

Espira-prisen ble delt ut for første gang i 2015 og selve prisen er en gavesjekk på 10 000 kroner som barnehagen kan benytte til selvvalgt formål.

Prisen ble delt ut under den årlige styrersamlingen for 81 styrere i Espiras barnehager denne uken. Styrer Ann Hege Warnes mottok prisen på vegne av de ansatte i Espira Gullhella.

Espira Gullhella har seks avdelinger og ligger på Nordre Gullhella i Asker Kommune. Barnehagen er en miljøfyrtårnsertifisert fullkostbarnehage som satser på miljøvern og dyrking av egne grønnsaker.

Powered by Labrador CMS