Ketil Øynes og Grethe Fjørtoft i Barnehagematen.no.
Ketil Øynes og Grethe Fjørtoft i Barnehagematen.no.

Pris til Barnehagematen.no

Firmaet Barnehagematen.no og Grethe Fjørtoft er kåret til «Årets gründer» i Asker og Bærum.

Publisert Sist oppdatert

Det melder Budstikka.

Prisen ble delt ut på Næringslivets Nettverksdag i Asker tirsdag, og er på 25 000 kroner samt et diplom.

– Det er helt fantastisk å jobbe med barn og være bidragsyter til den norske folkehelsen, sa Grethe Fjørtoft fra scenen under prisutdelingen, ifølge avisen. Bærums Verk-kvinnen mottok prisen sammen med sin partner Ketil Øynes.

Barnehagematen.no produserer og leverer varm, hjemmelaget mat til barnehager og skolenes SFO.

Grethe Fjørtoft startet for seg selv i 2009. Tre år senere fikk hun med den tidligere konkurrenten Ketil Øynes og selskapet slik det fremstår i dag, ble etablert da.

Ifølge Budstikka omsatte selskapet for 15,2 millioner kroner i 2015. Det er et byks opp fra 8,8 millioner kroner året før.

Følg barnehage.no på Facebook og Twitter.

Om prisen:

  • Prisen gis ut gjennom et samarbeid mellom NHO i Oslo og Akershus, KIB (Kvinner i Business), Bærum næringsråd, Asker næringsråd, Bærum kommune og Asker kommune.
  • Gründeren må ha etablert egen virksomhet i løpet av de siste fem årene. Kandidater kan velges ut fra alle næringskategorier og bransjer. I år var det åtte nominerte.
  • Det legges vekt på følgende ved rangering av kandidater: Nyskaping og kreativitet, lønnsomhet og verdiskaping, synlighet lokalt og samarbeidsvilje med andre næringsaktører.

(Kilde: Bærum næringsråd)

Powered by Labrador CMS