For sjette år på rad møttes skolestartere fra Espira og LSK Kvinner til aktivitetsdag i LSK-hallen. Her står barna sammen med spiller Ingrid Syrstad Engen. (Foto: Espira Brådalsfjellet )

Her får barna møte Champions League-heltene

Regjerende Toppserie-mester og Champions League-kvartfinalist LSK kvinner inviterte denne uka skolestartere  til aktivitetsdag i LSK-hallen.

Nær 100 skolestartere fra Espira hadde tirsdag denne uken tatt turen til LSK-hallen for å delta i den årlige Espiracupen som arrangeres av Espiras barnehager på Romerike sammen med trenere og spillere fra LSK Kvinner.

Barna fikk delta i aktiviteter både med og uten ball. Foto: Espira Brådalsfjellet

Under aktivitetsdagen fikk barna bryne seg på ulike aktiviteter både med og uten ball.

Det hele ble innledet med en høytidelig innmarsj i hallen til «Champions League»-hymnen, hvor hver av barnehagene marsjerte inn under egen fane.

Oppvarmingen ble deretter foretatt under kyndig ledelse av LSK Kvinners trenere og spillere, som for øvrig er godt kjent med Champions League-hymnen etter å ha kommet helt til kvartfinalen i turneringen i år, der de til slutt måtte se seg slått av Barcelona.

– Vi hadde en fantastisk dag, sier primus motor for arrangementet, styrer Jane Laache i Espira Brådalsfjellet barnehage på Gjerdrum. Hun legger til at aktivitetsdagen er i tråd med Espiras satsinger på bevegelse og helse.

Dagen ble avsluttet med overrekkelse av diplom og premier til alle deltakerne.

Nærmere hundre barnehagebarn fylte hallen denne dagen. (Foto: Espira Brådalsfjellet )
LSK Kvinner er en av Espiras samarbeidspartnere. Her står primus motor for arrangementet, styrer Jane Laache i Espira Brådalsfjellet barnehage (venstre), sammen med trener for LSK Kvinner, Hege Riise.
LSK Kvinner er regjerende mester i Toppserien og spilte tidligere i vår kvartfinale i Champions League mot Barcelona. (Foto: Espira Brådalsfjellet )
Barna fikk delta i aktiviteter både med og uten ball. (Foto: Espira Brådalsfjellet )

Debatt