Annonsørinnhold fra Polylino
Fri hjemmetilgang så lenge barnehagene er stengt

Hos Polylino ønsker vi at alle barn skal få tilgang til å lytte og lese gode barnebøker på sitt språk. Også nå i korona-tider. Derfor vil vi gi alle foresatte med barn i barnehagen tilgang til Polylino home fram til barnehagene åpner igjen.

• Dette er en annonse. Redaktørene i Barnehage.no er ikke involvert i produksjonen.

«Vi håper dette vil føre til at flere barn får gode bokopplevelser på sitt språk, også når de ikke er i barnehagen», sier Jakob Skogholm, administrerende direktør hos Polylino.

Polylino Home Access er en begrenset utgave av hovedtjenesten inneholdende færre bøker, men har alle språk som finnes i Polylino for barnehagen. Tilbudet er selvfølgelig gratis og uforpliktende.

Ta i bruk Polylino Home Access? Slik gjør man:

• Last ned Polylino til ett nettbrett eller smarttelefon
  • Logg inn med brukernavn: polylinohjem og passord: 987654321
  • Så er det bare å nyte av alle de fantastiske bøkene og språkene i Polylino

Les mer her

Bokmagi på 50 ulike språk

Polylino er en flerspråklig lese- og lydbokapp for barnehager som gir tilgang til et stort utvalg fantastiske billedbøker. Alle titler i appen er innlest på norsk, og man blar i bøkene på en måte som ligner en fysisk bok. Et utvalg av titlene er lest inn på, til nå, 50 ulike språk. Alle barn har rett til å oppleve bøkenes magi, på sitt språk!