En bil kjørte i går inn i uteområdet til en barnehage i Melhus, og stoppet i et tre.
En bil kjørte i går inn i uteområdet til en barnehage i Melhus, og stoppet i et tre.

Bil kjørte i tre i barnehage: – Glad ingen barn ble truffet

En bil kjørte gjennom gjerdet til Gimsøya barnehage i Melhus og traff et tre i uteområdet.

Publisert

Ulykken skjedde i går ettermiddag. Føreren av bilen, en mann i 40-årene, ble fraktet med ambulanse til St. Olavs hospital, skriver Adresseavisen (krever innlogging).

Treet bilen traff ligger i uteområdet til Gimsøya barnehage, men det var ingen barn der da ulykken skjedde. Nina Skjetne, styrer i barnehagen, forteller at hun ble varslet av de ansatte.

– Faren til ett av barna i barnehagen var i nærheten, og varslet politiet. En av mødrene er lege, og kom like etterpå. Hun tok seg av bilføreren frem til ambulansen kom, sier styreren til avisen.

Hun forteller videre at de ansatte sørget for at barna ble holdt unna ulykkesstedet.

– Vi er utrolig glade for at politiet tok seg så god tid med barna da de kom, og forklarte dem på en kjempefin måte om det som hadde skjedd. Vi har et stort uteområde, og barna bruker også området der bilen kom. Nå er vi bare veldig glade for at det gikk så bra som det gikk, og at ingen barn ble truffet av bilen, sier Skjetne.

Hun opplyser at alle foreldre i barnehagen vil bli varslet om hendelsen slik at de kan snakke om det med barna hjemme. I tillegg vil de fortsette å snakke med barna når de kommer tilbake til barnehagen på onsdag.

Politiet forteller at mannens førerkort er beslaglagt, og at hendelsen vil bli etterforsket. Årsaken til ulykken er foreløpig ikke kjent. 

– Det er ikke mistanke om promillekjøring. Føreren har ingen skader som tilsier behov for å fraktes til sykehus, men i tilfelle forklaringen til ulykken er medisinsk, så vurderte vi at det var best, sier operasjonsleder Trond Volden i Trøndelag politidistrikt til Adresseavisen.  

Powered by Labrador CMS