«I området hvor vedkommende hadde løpt ble det funnet flere gjenstander egnet for bruk til innbrudd,» skriver politiet på Facebook.
«I området hvor vedkommende hadde løpt ble det funnet flere gjenstander egnet for bruk til innbrudd,» skriver politiet på Facebook.

Innbrudd i barnehage – mann pågrepet

Mannen forsøkte å stikke av, men ble innhentet av politiet og pågrepet.

Publisert

Natt til fredag rykket politiet ut til en melding om innbrudd i Ringvålskogen barnehage på Heimdal, melder Adresseavisen. (Krever innlogging)

En innbruddsalarm var utløst og politiet kjørte til stedet sammen med en hundepatrulje fra Trondheim sentrum, skriver politiet på Heimdal, Melhus og Klæbu i et innlegg på Facebook.

Det ble oppdaget en åpen dør i en bygning tilhørende barnehagen, men det var ingen personer å se.

«Hundepatrulje startet sporsøk mens Lima-30 kjørte i området for å se etter aktuelle personer. De ble da oppmerksomme på en person som begynte å løpe da han så politiet. Personen ble innhentet etter en løpetur og pågrepet,» skriver politiet.

«I området hvor vedkommende hadde løpt ble det funnet flere gjenstander egnet for bruk til innbrudd,» opplyser politiet videre på Facebook.

Ifølge operasjonsleder Frank Brevik i politiet i Trøndelag hadde vedkommende med seg skrujern, brekkjern og lommelykt, og han skal ha klart å komme seg inn i barnehagen, skriver Adresseavisen.

Powered by Labrador CMS