Casa Musica i Levanger blir Espira-barnehage

Kunnskapsbarnehagen Espira tar over driften av Casa Musica barnehage i Levanger 7. januar 2019. Det melder Espira i en pressemelding.

- Vi er svært glade for at den flotte og veldrevne Casa Musica barnehagen blir en del av Espira-familien. Det grundige arbeidet som er lagt ned i denne barnehagen skal vi videreføre, sier kommunikasjons- og organisasjonsdirektør i Espira, Jens Schei Hansen.

Espira driver fra før Espira Gjemble barnehage i Levanger kommune. Espira driver totalt 101 barnehager med 9600 barn og 2600 ansatte. Espira jobber som andre barnehager med hele Rammeplanen for barnehager, men har en særskilt satsing på realfag, språk og bevegelse.

- Denne uken har vi hatt informasjonsmøte med de ansatte i barnehagen. For de ansatte vil driftsovertakelsen ikke få noen konsekvenser. Tariffavtalen og pensjonsordningen de har i dag er den samme som de andre Espira-barnehagene har, og den videreføres selvsagt for alle ansatte, sier Schei Hansen.