450 barn fra 11 barnehager var samlet for å markere «Vi bryr oss»-dagen. Barna som deltok kom fra barnehagene Borgen, Tveterhytta, Fjelldal, Kulås, Storeper, Hannestad, Tubus, Hjørgunn, Wilbergjordet, Solbakkeparken og Sydskogen. (Foto: Barnehagenett)

Barnehagebarn samlet inn 20.000 kroner til et godt formål

Tirsdag var barn fra 11 Barnehagenett-barnehager samlet i Østfoldhallen for å markere «Vi bryr oss»-dagen.

De 450 barna i alderen 3-5 år som hadde møtt opp i Østfoldhallen denne dagen fikk blant annet bryne seg på aktiviteter som fotball, hockey, innebandy og dans. Barna fikk også anledning til å leke med maskoten til fotballaget Sarpsborg 08, Åtto.

Det var Tubus Idrettsbarnehage i Sarpsborg som sto for programmet. Idrettslagene Greåker innebandy, Sparta Hockey og Sarpsborg 08 hjalp også til.

Alle barna mottok t-skjorte og diplom for innsatsen.

20.000 til nytt sanserom

Dette var femte gang Barnehagenett gjennomførte «Vi bryr oss»-dagen.

I tillegg til glede og bevegelse hos barna, er målet med dagen å samle inn penger til et godt formål.

Denne gangen var det Kulturhuset Ekko i Fredrikstad som mottok en sjekk på 20 000 kroner. Pengene skal brukes til å lage et sanserom på kulturhuset.

Se flere bilder fra dagen her.

450 barn fra 11 barnehager var samlet for å markere «Vi bryr oss»-dagen. (Foto: Barnehagenett)

Debatt