Påkjørt ved barnehage: Erkjenner ikke straffskyld

Kvinnen som er siktet for uaktsom kjøring etter at hun kjørte på en toåring ved en barnehage i Arendal, erkjenner ikke straffskyld.

Publisert

- Hun er sterkt preget av det som skjedde, og politiet ventet et døgn med avhør på grunn av hennes tilstand, sier hennes advokat Øyvind Tvedt til Fædrelandsvennen.

Torsdag ettermiddag ble en to år gammel gutt påkjørt på en parkeringsplass utenfor en barnehage i Arendal. Gutten ble kritisk skadet og ligger nå på intensivavdelingen ved Oslo universitetssykehus. Hans tilstand skal være uendret, ifølge avisa.

Kvinnen som kjørte bilen ble siktet etter vegtrafikklovens paragraf 3 for uaktsom kjøring, og det ble tatt beslag i bilen for tekniske undersøkelser.

- Siktede er avhørt, og hun erkjenner ikke straffskyld for uaktsom kjøring. Vi er jo ikke i tvil om hvem som har kjørt bilen, men hun erkjenner altså ikke straffskyld, sier politiadvokat ved Agder politidistrikt, Vanja Bruvoll.

Politiet har avhørt vitner, og det blir gjort tekniske undersøkelser mandag og tirsdag.

- Vi håper etterforskningen vil gi et klart og tydelig bilde på hva som har skjedd. Vi har ikke avhørt de pårørende ennå, vi avventer det med tanke på den situasjonen de befinner seg i, sier Bruvoll.

Advokat Øyvind Tvedt sier til Fædrelandsvennen at den siktede kvinnen har det svært tungt.

- Slik vi ser det var dette en tragisk ulykke. Min klient følges nå opp av kriseteamet i Arendal kommune, sier han.

Powered by Labrador CMS