Gutt (2) påkjørt utenfor barnehage - kvinne siktet

Torsdag ble en to år gammel gutt påkjørt på en parkeringsplass utenfor en barnehage i Arendal. Tilstanden betegnes som kritisk.

Publisert

Nå er en kvinnelig sjåfør siktet etter hendelsen, skriver Fædrelandsvennen.

Gutten ble først kjørt til sykehuset i Arendal, og deretter brakt til Oslo hvor han er er innlagt på intensivavdelingen ved Oslo universitetssykehus. En kvinne er siktet etter vegtrafikkloven paragraf 3 for uaktsom kjøring.

– Ulykken har skjedd i sonen der foreldre leverer og henter barn ved barnehagen. Det er ingen indikasjoner på at det er en forbindelse mellom den kvinnelige sjåføren og barnet som ble påkjørt. Dette er ikke barnets mor, sier politiadvokat ved Agder politidistrikt Vanja Bruvoll til Fædrelandsvennen.

Politiet foretar tekniske undersøkelser av den siktedes bil. På taktisk nivå foregår det avhør av siktede, og kartlegging av eventuelle vitner til hendelsen.

– Vi fikk melding om ulykken klokken 15.32 torsdag ettermiddag, og det er vanskelig lysforhold på dette tidspunktet. Vi vet ikke om dette har noe med ulykken å gjøre. Avhør og tekniske undersøkelser vil trolig føre oss nærmere et svar på hva som skjedde, sier Bruvoll til avisen.

Powered by Labrador CMS