Barnehagen Child Planet Atlantis bytter nå navn til Norlandia Sjøflyhavna barnehage.
Barnehagen Child Planet Atlantis bytter nå navn til Norlandia Sjøflyhavna barnehage.

Kombinert barnehage og lekeland skifter eier

Eierne av Child Planet Atlantis AS på Fornebu i Bærum kommune har solgt sine aksjer til Norlandia barnehagene AS. Norlandia overtar driften fra 1. september 2017.

Publisert Sist oppdatert

Det skriver Norlandia Barnehagene AS i en pressemelding.

Det er 111 barn ved denne barnehagen. De ansatte er informert om endringene. Tariffavtale og øvrige lønns- og arbeidsvilkår for de ansatte videreføres, heter det i pressemeldingen.

Kari Tovar, som er gründer og medaksjonær av den kombinerte barnehagen og lekelandet, fortsetter sin barnehagevirksomhet på Child Planet på Majorstua i Oslo. Som en følge av overtakelsen, skifter barnehagen navn fra Child Planet Atlantis til Norlandia Sjøflyhavna barnehage.

Divisjonsdirektør Kristin Voldsnes i Norlandia Barnehagene AS gir i pressemeldingen uttrykk for tilfredshet med overtakelsen.

– Vi ser frem til å bli kjent med barn, foreldre, og ansatte i denne barnehagen. Sammen skal vi skape en storartet barnehage i de flotte omgivelsene ved dette stedet, sier Voldsnes i pressemeldingen.

Barnehagen Child Planet Atlantis åpnet i desember 2015 i underetasjen ved hotellet Scandic Fornebu. I 2016 hadde selskapet et resultat på minus 3,7 millioner kroner.

Powered by Labrador CMS