Barnehagen Child Planet Atlantis bytter nå navn til Norlandia Sjøflyhavna barnehage.

Kombinert barnehage og lekeland skifter eier

Eierne av Child Planet Atlantis AS på Fornebu i Bærum kommune har solgt sine aksjer til Norlandia barnehagene AS. Norlandia overtar driften fra 1. september 2017.

Publisert Sist oppdatert

Det skriver Norlandia Barnehagene AS i en pressemelding.

Det er 111 barn ved denne barnehagen. De ansatte er informert om endringene. Tariffavtale og øvrige lønns- og arbeidsvilkår for de ansatte videreføres, heter det i pressemeldingen.

Kari Tovar, som er gründer og medaksjonær av den kombinerte barnehagen og lekelandet, fortsetter sin barnehagevirksomhet på Child Planet på Majorstua i Oslo. Som en følge av overtakelsen, skifter barnehagen navn fra Child Planet Atlantis til Norlandia Sjøflyhavna barnehage.

Divisjonsdirektør Kristin Voldsnes i Norlandia Barnehagene AS gir i pressemeldingen uttrykk for tilfredshet med overtakelsen.

– Vi ser frem til å bli kjent med barn, foreldre, og ansatte i denne barnehagen. Sammen skal vi skape en storartet barnehage i de flotte omgivelsene ved dette stedet, sier Voldsnes i pressemeldingen.

Barnehagen Child Planet Atlantis åpnet i desember 2015 i underetasjen ved hotellet Scandic Fornebu. I 2016 hadde selskapet et resultat på minus 3,7 millioner kroner.