Eirik Husby er styreleder i PBL.
Eirik Husby er styreleder i PBL.

Her er finalistene til «Årets barnehage 2016»

Åtte barnehager fra hele landet kjemper om tittelen «Årets barnehage 2016».

Publisert Sist oppdatert

Prisen Årets barnehage skal for første gang deles ut og i vår ble samtlige barnehager, som er medlem i PBL, invitert til å delta i kåringen. I alt kom det inn 128 forslag på 70 forskjellige barnehager fra hele landet. Det har vært en krevende og vanskelig jobb å finne frem til de åtte barnehagene som nå går videre til finalen.

Men nå er de klare og finalistene er disse:

  • Børesvingen barnehage, Stavanger.
  • Den Blå Appelsin Kanvas barnehage, Oslo.
  • Flåklypa barnehage, Bærum.
  • Furua barnehage, Alta.
  • Langøy friluftsbarnehage, Fjell.
  • Læringsverkstedet DoReMi Midtunbråtet barnehage, Bergen.
  • Smedhusåsen barnehage, Rygge.
  • Sommerly barnehage, Fetsund.

Barnehage.no vil fortløpende presentere alle kandidatene i løpet av de neste to ukene og allerede førstkommende mandag kan du lese litt mer om den første kandidaten.

Men du kan stemme på din favoritt blant de åtte barnehagene allerede nå. Avstemningen er kun rådgivende for juryen, som til slutt vil fatte sin avgjørelse om hvem som skal motta den prisen.

Stem på din favoritt her.

– Det finnes utrolig mange gode PBL-barnehager rundt om i landet, som alle fortjener heder og ære for jobben som legges ned hver dag og vi har fått inn svært mange gode kandidater. Det har ikke vært lett å finne frem til de åtte finalistene, men jeg er veldig tilfreds med de barnehagene som nå står igjen og kjemper om å bli Årets barnehage, sier styreleder i PBL, Eirik Husby.

Målet med prisen «Årets barnehage 2016» er å løfte frem det gode arbeidet som gjøres i barnehagene. Juryen håper at prisen vil vekke begeistring og skape engasjement, både blant ansatte, foreldre og andre med tilknytning til barnehagesektoren.

Det vil i hele sommer være mulig å stemme på sin favoritt i en uhøytidelig avstemning på Facebook og vinneren vil bli annonsert på høytidelig vis under PBLs lederkonferanse i september.

Prisen Årets barnehage vil deles ut på PBL Lederkonferanse i Bodø under festmiddagen 5. september. Prisen er på 25.000 kroner, i tillegg til at barnehagen mottar en utmerkelse som «Årets barnehage 2016».

Powered by Labrador CMS