Læringsverkstedets sommercamp på Bøverton som ligger vakkert plassert ved foten av Jotunheimen på Sognefjellet.
Læringsverkstedets sommercamp på Bøverton som ligger vakkert plassert ved foten av Jotunheimen på Sognefjellet.

Ga sommercamp i gave til vanskeligstilte barn

Læringsverkstedets sommercamp er et gratis tilbud for barnefamilier som ikke har økonomiske midler til å reise på ferie. Se de flotte bildene over.

Publisert Sist oppdatert

I Læringsverkstedets Hjerteprogrammet (arbeid med sosial kompetanse i barnehagen) fokuseres det blant annet på at barna skal få kunnskap om andre land og kulturer, og få en forståelse av hva solidaritet er.

– Barn kan også være med å bidra til at litt flere barn i verden kan få en bedre hverdag. Men det er ikke bare barn i andre land som har det vanskelig, også i Norge er det mange barnefamilier som lever under fattigdomsgrensen, sier leder marked og kommunikasjon i Læringsverkstedet, Marit Rasmussen.

Derfor ønsker Læringsverkstedet å bidra til at familier som har det økonomisk vanskelig kan få oppleve en flott ferieuke sammen med barna sine, og i uke 26 arrangerte Læringsverkstedet sommercamp på Sognefjellet. Sommercampen var et gratis tilbud for barnefamilier som ikke har økonomiske midler til å reise på ferie.

I løpet av sommercampen fikk familiene tilbud om å bli med på mange spennende og utfordrende aktiviteter. Terrengsykkelpark, fisketur, bading i fjellvann, brevandring, fjellklatring, fotball, dansing, nye vennskap og hjemmelaget mat av ryfylkekokken Frode Selvaag.

– Sommercampen er basert på frivillig arbeid fra ansatte i Læringsverkstedet og sponsing fra ulike aktører og bedrifter på både mat og aktiviteter. All mat, transport og aktiviteter ble dekket. Vi var til sammen i overkant av 30 deltakere på campen, sier Rasmussen.

Campen var på Bøverton som ligger vakkert plassert ved foten av Jotunheimen. Bøverton har blitt totalrenovert de senere årene og fremstår som nytt.

Følg barnehage.no på Facebook og Twitter.

– Nærheten til områdets storslagne natur skaper ro, harmoni og velvære for både kropp og sjel. Dette var det andre året vi arrangerer en slik camp og vi kommer til å ha samme opplegg neste år, avslutter Rasmussen.

Gjør din barnehage noe du vil dele med andre? Send oss en epost til [email protected].

Powered by Labrador CMS