Julie Midtgarden Remen (til venstre) tar over jobben som statssekretær for Jan Tore Sanner etter Rikke Høistad Sjøberg.

Hun er Sanners nye statssekretær

Fredag 3. mai var siste arbeidsdag i Kunnskapsdepartementet for Rikke Høistad Sjøberg. Hun etterfølges av statssekretær Julie Midtgarden Remen (H).

Publisert

Den nye statssekretæren kommer fra en jobb som rådgiver i PR-byrået Zync. Hun har tidligere blant annet vært politisk rådgiver for arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie og kommunikasjonsrådgiver for Høyres stortingsgruppe. 

I et intervju med utdanning.no sier Julie Midtgarden Remmen blant annet dette om sin nye rolle som kunnskapsminister Jan Tore Sanners statssekretær: 

– Livet med vår ett år gamle sønn har åpnet øynene mine for verdien av barnehagens innhold og for at gutter sakker akterut når det gjelder skoleprestasjoner. 

– Jeg har mye å sette meg inn i framover! Jeg regner med å reise rundt både med kunnskapsministeren og på egen hånd. Jeg gleder meg til å bli kjent med feltet og til å møte og lære av dem som «har skoene på».

Remen tiltrådte jobben 5. april, mens hennes forgjenger Rikke Høistad Sjøberg hadde sin siste arbeidsdag i departementet fredag i forrige uke. 

Powered by Labrador CMS