Julie Midtgarden Remen (til venstre) tar over jobben som statssekretær for Jan Tore Sanner etter Rikke Høistad Sjøberg.
 Julie Midtgarden Remen (til venstre) tar over jobben som statssekretær for Jan Tore Sanner etter Rikke Høistad Sjøberg.

Hun er Sanners nye statssekretær

Fredag 3. mai var siste arbeidsdag i Kunnskapsdepartementet for Rikke Høistad Sjøberg. Hun etterfølges av statssekretær Julie Midtgarden Remen (H).

Publisert

Den nye statssekretæren kommer fra en jobb som rådgiver i PR-byrået Zync. Hun har tidligere blant annet vært politisk rådgiver for arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie og kommunikasjonsrådgiver for Høyres stortingsgruppe. 

I et intervju med utdanning.no sier Julie Midtgarden Remmen blant annet dette om sin nye rolle som kunnskapsminister Jan Tore Sanners statssekretær: 

– Livet med vår ett år gamle sønn har åpnet øynene mine for verdien av barnehagens innhold og for at gutter sakker akterut når det gjelder skoleprestasjoner. 

– Jeg har mye å sette meg inn i framover! Jeg regner med å reise rundt både med kunnskapsministeren og på egen hånd. Jeg gleder meg til å bli kjent med feltet og til å møte og lære av dem som «har skoene på».

Remen tiltrådte jobben 5. april, mens hennes forgjenger Rikke Høistad Sjøberg hadde sin siste arbeidsdag i departementet fredag i forrige uke. 

Powered by Labrador CMS