Mandag var Tolpinrud barnehage stengt etter at tre ansatte fikk påvist koronasmitte. Nå har nok en ansatt testet positivt.
Mandag var Tolpinrud barnehage stengt etter at tre ansatte fikk påvist koronasmitte. Nå har nok en ansatt testet positivt.

Tre ansatte i samme barnehage testet positivt - nå er ytterligere en smittet

Nok en ansatt ved Tolpinrud barnehage har fått påvist koronasmitte, i tillegg til et barn i barneskolealder.

Publisert

Mandag var Tolpinrud barnehage stengt etter at tre ansatte fikk påvist koronasmitte. Nå har nok en ansatt testet positivt. I tillegg er et barn i barneskolealder smittet, ifølge en sak i Ringerikes blad

Daglig leder ved Tolpinrud barnehage, Anne Guri Ulven Larsen, sier til avisen at de fremdeles holder åpent.

– Vi får en utfordring til uken når vi på mandag og tirsdag får tilbake barn som har vært i karantene, mens de ansatte med påvist smitte selvfølgelig ikke er tilbake, sier Ulven Larsen til avisen.

Hun forteller at de nå fikk ni barn og én ansatt til i karantene, og at disse kommer i tillegg til de 17 barna og de tre ansatte de hadde i karantene fra før. I tillegg kommer de som har fått påvist smitte og er isolert.

– Nå kommer også sykefraværet til å være høyere ved at vi ber ansatte holde seg hjemme om de ikke føler seg 100 prosent, men dette gjelder også barna så dette påvirker ikke selve driften i like stor grad, sier styreren til Ringerikes blad.

Hun skryter samtidig av foreldrene som tar dette fint og er positive, i tillegg til at de skjønner alvoret i situasjonen.

– I tillegg må jeg også få rose de ansatte som står på og samarbeider godt, sier hun.

Kommuneoverlege Karin Møller forteller til samme avis at de smittede kun har lettere symptomer. 

Powered by Labrador CMS