Året finalister til 'Årets barnehage 2017' er: Bakklandet barnehage i Trondheim, Espira Helldalsåsen i Bergen, Gammelstua friluftsbarnehage i Overhalla, Hannes lekestue i Stavanger, Hundremeterskogen barnehage i Nittedal, Rudshøgda Kanvas-naturbarnehage i Oslo, Læringsverkstedet Nerby barnehage på Stange og Trondalen barnehage i Fredrikstad.
Året finalister til "Årets barnehage 2017" er: Bakklandet barnehage i Trondheim, Espira Helldalsåsen i Bergen, Gammelstua friluftsbarnehage i Overhalla, Hannes lekestue i Stavanger, Hundremeterskogen barnehage i Nittedal, Rudshøgda Kanvas-naturbarnehage i Oslo, Læringsverkstedet Nerby barnehage på Stange og Trondalen barnehage i Fredrikstad.

Har du stemt på din favoritt til prisen «Årets barnehage 2017»?

Åtte barnehager kjemper om tittelen «Årets barnehage 2017». Avstemningen stenger søndag 13. august.

Publisert Sist oppdatert

For andre gang deler PBL ut prisen «Årets barnehage 2017». Av 52 foreslåtte kandidater står det nå igjen kun åtte finalister.

Barnehage.no presenterte alle de åtte finalistene i midten av juli:

I år som i fjor avholdes en uhøytidelig avstemning på Facebook hvor du kan stemme på din favoritt. Avstemningen er kun veiledende og ikke avgjørende for juryens vurdering.

Til nå har nærmere 2500 avlagt sin stemme og det er svært jevnt i toppen, opplyser PBL.

TRYKK HER for å stemme på din favoritt.

Avstemningen stenger søndag 13. august.

Juryen består av styret i PBL. Juryformann Eirik Husby legger ikke skjul på at det har vært vanskelig å velge ut åtte finalister blant de 52 foreslåtte kandidatene.

– Juryen er imponert over hvor mange gode kandidater som ble foreslått til årets kåring. Det viser bare hvor mange gode barnehager det finnes blant PBLs medlemsbarnehager, sa Husby da finalistene ble avslørt i begynnelsen av juli.

Hvem som stikker av med prisen avsløres på PBLs lederkonferanse 4. september. Vinneren får 25.000 kroner, i tillegg får barnehagen et diplom og et skilt som synlig bevis på at de er «Årets barnehage 2017».

Her kan du lese om fjorårets vinner, Langøy friluftsbarnehage:

Årets barnehage 2016: – En bekreftelse på at det vi gjør er rett!

Følg barnehage.no på Facebook og Twitter.

Powered by Labrador CMS