De ansatte i Bergerbakken barnehage i Jevnaker fikk besøk av P4s stuntreporter Sigurd Sollien da de fikk vite at de har vunnet prisen. Foto: KLP
De ansatte i Bergerbakken barnehage i Jevnaker fikk besøk av P4s stuntreporter Sigurd Sollien da de fikk vite at de har vunnet prisen. Foto: KLP

Fikk pris for stor arbeidsglede

- Jeg vil tørre å påstå at for de fleste i barnehagen vår er ikke jobben en jobb, men like mye en livsstil. Jeg er utrolig glad i, og stolt av, alle de flotte folka som jobber der, sier styrer Nina Olimb i Bergerbakken barnehage.

Publisert

Det ble stor ståhei da juryleder Vibeke Os Bratlie og P4s stuntreporter Sigurd Sollien troppet opp i Bergerbakken barnehage i Jevnaker med det glade budskap om at de hadde vunnet KLPs Arbeidsgledepris.

Det skriver klp.no.

Skilte seg ut

Juryleder Vibeke Os Bratlie sier til klp.no at det ikke har manglet gode kandidater, og det har strømmet inn gode bidrag fra hele landet, og både kommuner og helseforetak er sterkt på banen.

- Men Bergerbakken barnehage skilte seg ut, og vi har en helt klar oppfatning om at vi har en verdig og riktig vinner, sier Vibeke Os Bratlie.

KLPs arbeidsgledepris går til arbeidsplasser med stor arbeidsglede og godt humør.

Totalt er det tre virksomheter som skal få prisen, som er et samarbeid mellom KLP og P4. Den første ble offentliggjort mandag. De to siste kåres henholdsvis 23. og 30. april.

- En drøm å være styrer

Styrer Nina Olimb i Bergerbakken barnehage har ifølge klp.no mye fint å si om sine kolleger.

De ansatte gjør mye sammen også på fritiden, og daglig kommer ansatte gjerne før arbeidsdagen starter så de rekker en kaffekopp med gode kolleger før de går på vakt. Ifølge styreren tar mandag også videreutdanning i godt voksen alder og utfordrer seg selv.

- Jeg vil tørre å påstå at for de fleste i barnehagen vår er ikke jobben en jobb, men like mye en livsstil. Jeg er utrolig glad i, og stolt av, alle de flotte folka som jobber der. De gjør at det er en drøm å være styrer. Og de er virkelig med på at visjonen oppfylles for barn, foreldre og meg som styrer: «her vil jeg være», sier Olimb til klp.no.

  • Bergerbakken barnehage har ifølge barnehagefakta 73 barn. På Utdanningsdirektoratets foreldreundersøkelse fra sist vinter scorer barnehage 4,7 av 5,0 mulige.
Powered by Labrador CMS