Fredrik, Karoline, Nomi og Klaus fra Hoppenspretthallen barnehage var veldig fornøyde med dagen og syntes det var skikkelig gøy å opptre foran så mange mennesker.

Stinn brakke da 130 barnehagebarn inviterte til barnemusikal

Over 1100 publikummere møtte opp for å få med seg musikalen til skolestarterne i Hoppensprett-barnehagene på Romerike.

Publisert Sist oppdatert

Stemningen var god da alle «Nøtteknekkerne» – 130 skolestartere i alt – holdt show for barn og voksne i Hoppenspretthallen på Jessheim torsdag 11. mai.

På formiddagen danset og sang barnehagebarna for over 500 skole- og barnehagebarn fra Jessheim, til jubel både i salen og på scenen.

På kveldsshowet var salen nok en gang fylt til randen av familie og venner.

Følg barnehage.no på Facebook og Twitter.

En tradisjon

Det har blitt en årlig tradisjon at «avgangskullet» hos alle Hoppensprett-barnehagene på Romerike arrangerer barnemusikal.

Skolestartene har et spennende program de skal igjennom i løpet av det siste barnehageåret, og musikalen er et av høydepunktene.

Barna øver hver for seg i lang tid – med årets tema som en rød tråd. I år har fokus vært «Kroppen min - sunn og fin!», opplyser barnehagekjeden i en pressemelding.

Sang og dans

Gjennom forestillingen fikk barna vist frem en del av det de hadde lært gjennom sang og dans.

Showet inneholdt blant annet breaking, rapping, line dance, solosanger, fellessanger og fellesdans med hele salen involvert.

Barna var selv konferansierer under forestillingen som varte én time, og alle 130 var på scenen hele tiden.

I tillegg fikk barnehagebarna god hjelp av elever fra Hoppensprett ungdomsskole, som bidro med å styre lyd og lys, var velkomstkomité og hadde flere praktiske oppgaver før, under og etter arrangementet.

Mestringsglede og fellesskapsfølelse

– Dette er en stor dag som gjør inntrykk på store og små, sier Lise K. Furuseth, daglig leder i Hoppensprett, i en pressemelding.

– Best av alt er den store mestringsgleden og fellesskapsfølelsen dette gir. I tillegg er det utrolig moro at nærliggende skoler og barnehager kommer og lar oss få underholde dem.

Hoppensprett har følgende barnehager på Romerike: Feiring, Hurdal, Nordkisa, Brårud, Udnes, Fjellfoten, Kløfta, Frogner, Skogmo, Gystad og Hoppenspretthallen.

Powered by Labrador CMS