Tidligere Gnist Brennan i Oppdal blir nå Norlandia-barnehage.
Tidligere Gnist Brennan i Oppdal blir nå Norlandia-barnehage.

Nå endrer Gnist-barnehagene navn til Norlandia

Norlandia teller nå 85 barnehager over hele landet.

Publisert

I september i fjor ble det klart at Norlandia overtar Gnist Barnehager AS.

Oppkjøpet betyr at Norlandia vokser fra 68 barnehager fra Mandal i sør til Tromsø i nord til i alt 85 barnehager. De 17 tidligere Gnist-barnehagene ligger i Møre og Romsdal, Trøndelag, Vestland og Viken, og har rundt 450 ansatte og 1800 barn.

– Norlandia har nå besluttet at alle de 17 barnehagene som i dag er en del av Gnist bytter navn til Norlandia. En intern arbeidsgruppe bestående av ansatte i Gnist med ulike stillinger i virksomheten har gitt råd om denne viktige beslutningen, opplyser selskapet i en pressemelding.

– Vi ser frem til en harmonisering av Gnist og Norlandia Barnehagene. Alt det gode som er utviklet i Gnist gjennom årene tar vi med oss videre, dette skal ikke forsvinne. Vi er opptatt av å forene og utvikle det beste fra to tradisjoner, og erfaringene siden i fjor høst viser at det er det stor oppslutning om, sier divisjonsdirektør i Norlandia Barnehagene Kristin Voldsnes.

Navneskiftet trer i kraft fra 1. mars, men med en myk overgangsperiode fram til alle endringer er på plass fra starten av nytt barnehageår i 2022.

Powered by Labrador CMS