Fine premier: Haikeligaen ønsker å bidra til flotte turopplevelser i Friluftslivets år — og de barnehagene som er mest på tur vinner fine premier.
Fine premier: Haikeligaen ønsker å bidra til flotte turopplevelser i Friluftslivets år — og de barnehagene som er mest på tur vinner fine premier. 

Vil ha barn og barnehager med på turkonkurranse

De som er mest på tur i 2015 vinner. Bli med på Haikeligaen!

Publisert Sist oppdatert

I Friluftslivets år 2015 inviteres hele Norge til å delta på turkonkurransen Haikeligaen. Startskuddet går fredag 9. januar og det er egen klasse for barnehager.

Konkurransen går ut på å samle poeng ved å gå på dagsturer, fisketurer, besøke kulturminner og å løse Haikeligaens månedsoppdrag. For å samle poeng logger barnehagen seg på haikeligaen.no og registrerer turen.

– Haikeligaen kommer til å pågå gjennom hele Friluftslivets år 2015, og gir mange muligheter til gode turopplevelser, sier Heidi Furustøl, generalsekretær i KFUK-KFUM-speiderne.

Første sesong åpner 9. januar, men man har mulighet til å registrere lag og turer gjennom hele våren. Turer registreres på nettsiden og her kan man også se hvordan man ligger an i forhold til andre lag i barnehageklassen.

Hver måned kommer det et nytt oppdrag, hvor barnehagen kan være med og konkurrere om bonuspoeng og fine premier. Oppdragene er en inspirasjon til å komme seg ut på tur, hele året. Noen oppdrag er vanskeligere enn andre, men alle lag har mulighet til å løse mange oppdrag.

I tillegg til vinnerne av månedsoppdragene, er det premier til det barnehagelaget som samler mest poeng på tur.

– Bli med fra starten og registrer barnehagelaget på haikeligaen.no. Det er enkelt å registrere både lag og turer, oppfordrer Furustøl.

Fakta om haikeligaen

• Nytt oppdrag og fine premier hver måned.

• Registrering av lag og turer på haikeligaen.no.

• Turkurransen er gratis og åpen for alle.

• Det er egen klasse for barnehager.

• Første sesong går fra januar til august.

• Høstsesongen går fra september til desember.

• Haikeligaen arrangeres av KFUK-KFUM-speiderne, men du trenger ikke være medlem for å delta.

Powered by Labrador CMS