Jubilant: Furutoppen barnehage i Narvik feiret 20-årsjubileum.
Jubilant: Furutoppen barnehage i Narvik feiret 20-årsjubileum.

Kul på veggene da barnehagen feiret 20 år

Grunntanken er fortsatt den samme i Furutoppen barnehage i Narvik.

Publisert Sist oppdatert

– Det kom enorm mye folk. Alle barna med foreldre, søsken, besteforeldre, oldeforeldre og onkler og tanter. I tillegg kom barn som har gått her tidligere og mange av naboene til barnehagen. Det var veldig morsomt, forteller daglig leder Elin Kristoffersen.

Under feiringen var barnehagen pyntet med ting som barna har laget, bilder fra barnehagens 20 år og gamle avisutklipp. De eldste barna i barnehagen underhold med eventyrstund og ikke minst var det kafé.

Kristoffersen har vært i barnehagen de siste 17 årene, og tre av medarbeiderne hennes har vært med siden starten. Mye har skjedd siden barnehagen åpnet dørene første gang — den gang uten en eneste pedagog — men essensen er den samme.

– Nå har vi en rammeplan vi må forholde oss til og det er krav til dokumentasjon. Det er flere yngre barn i barnehagen, og barna har lengre dager. Men den gode omsorgen har vært her hele tiden, og vi jobber fortsatt for de gode relasjonene med barna. At barna skal ha det bra hos oss er fortsatt selve grunntanken, sier Kristoffersen.

Powered by Labrador CMS