Administrerende direktør i Kunnskapsbarnehagen Espira, Marit Lambrechts.
Administrerende direktør i Kunnskapsbarnehagen Espira, Marit Lambrechts.

Espira overtar Scalabarnehagene

Kunnskapsbarnehagen Espira overtar begge Scalabarnehagene som ligger på henholdsvis Hundvåg og Tasta i Stavanger kommune.

Publisert Sist oppdatert

Fra og med 1.juni blir Scalabarnehagene med sine 65 ansatte og 177 barn en del av Espira.

– Vi er svært glad for å få med de flotte Scalabarnehagene i Espira-familien. De har utmerket seg med sitt arbeid med å skape kreativt, utfordrende og lærerikt miljø for barna. Med sin visjon «Solister i samspill» er de et forbilde for barnehager som ønsker å jobbe for glade og selvstendige barn i trygge omgivelser, sier administrerende direktør Marit Lambrechts i Espira i en pressemelding.

– Gjennom ti år med bygging, etablering og drift, er Scalabarnehagene blitt to veldig gode barnehager og med en ansattgruppe vi er stolte av. Nå har vi tro på at Espira med sitt fokus på kunnskapsbarnehagen kan ta godt vare på det som er bygd opp og utvikle det videre. Vi ønsker lykke til med det viktige arbeidet, sier Liv Jorunn Tungesvik i Scalagruppen.

Om Espira

Kunnskapsbarnehagen Espira driver 87 barnehager fordelt på 40 kommuner, med 8500 barn og 2350 ansatte. Espira er eid av den nordiske utdanningsaktøren AcadeMedia.

Powered by Labrador CMS