Senter for IKT i utdanningen skal kåre en ny vinner av «Digital barnehagepris» og inviterer alle landets barnehager til å delta i konkurransen.
Senter for IKT i utdanningen skal kåre en ny vinner av «Digital barnehagepris» og inviterer alle landets barnehager til å delta i konkurransen.

Barnehagen kan vinne digitalt utstyr til 10 000 kroner

Bruker din barnehage digitale verktøy aktivt og kreativt i lek og læring? Er svaret ja, kan dere vinne «Digital barnehagepris 2017».

Publisert Sist oppdatert

Senter for IKT i utdanningen skal kåre en ny vinner av  den digitale barnehageprisen og inviterer alle landets barnehager til å delta i konkurransen. Fjorårets vinner var Eidesåsen barnehage.

Barnehagen kan delta i konkurransen ved å sende skriftlig søknad som inneholder mål, gjennomføring, refleksjon over prosessen og hvordan læringen var for både barna og personalet.

Følg barnehage.no på Facebook og Twitter.

Innsendingene blir vurdert etter hvor god dokumentasjonen av prosessen har vært og målsetningene satt for prosjektet. Om barna er medvirkende og produsenter i prosjektet og om barnehagen har et bevisst og balansert forhold til bruk av de digitale verktøyene. Dette gjelder også barnas personvern, som skal være godt ivaretatt.

Prosjektet må også være forankret i et eller flere fagområder fra rammeplanen, og prosjektet må være fullført. Uferdige prosjekter blir ikke vurdert.

Premien er et gavekort til en verdi av 10 000 kroner til kjøp av digitalt utstyr til barnehagen. Vinneren vil bli kunngjort under DAB 2017-konferansen.

For å være med må barnehagen si seg enig i at vinnerbidraget presenteres for sektoren i løpet av våren 2017. I tillegg må senteret få tilgang til å bruke eksemplet i sin formidling av god praksis i barnehagene. Opplegget vil også deles på senterets nettside og rettighetene til materialet og personvernhensyn må være avklart og godt ivaretatt.

Søknadsfristen er 1. desember 2016. Les mer om hvordan du søker her.

Om Digital barnehagepris:

  • Senter for IKT i utdanningen er et nasjonalt senter direkte underlagt Kunnskapsdepartementet og jobber med ulike tjenester, prosjekter og ressurser som skal øke kvaliteten i utdanningen og gi bedre læringsutbytte og læringsstrategier for barn i barnehagen, elever i grunnopplæringen og studenter i lærer- og barnehageutdanningen.
  • I arbeidet med å nå denne målsetningen utlyste de den digitale barnehageprisen for første gang i 2015. Vinneren av den første digitale barnehageprisen var Kleppe friluftsbarnehage.
  • Den digitale barnehageprisen deles ut for god pedagogisk digital praksis i barnehagen.
Powered by Labrador CMS