Barna i Ask barnehage feiret barnehagedagen ute.

Slik feiret de barnehagedagen

I Ask barnehage fikk barna leke seg med ulike materialer og kreative aktiviteter ute. På ettårsgruppa til Læringsverkstedet Naturbarnehage Hurdal ble lekene ryddet bort og rommet innredet med spennende materialer og elementer de minste kunne utforske.

Publisert

Tirsdag ble Barnehagedagen 2018 markert i barnehager over hele landet. Formålet med dagen er å synliggjøre det som skjer i barnehagen.

Tema i år var kunst, kultur og kreativitet i barnehagen, med slagordet La meg skape!

Se bildeserie nederst i saken!

Feiret ute

Leire, frossent vann med glitter, maling i forskjellige former, dans, lys og musikk var blant ingrediensene i Ask barnehage sin markering av årets barnehagedag.

Fra feiringen av barnehagedagen i Ask barnehage.

Slagordet La meg skape! passet som hånd i hanske for den Reggio Emilia-inspirerte barnehagen som ligger i Askøy kommune.

Barnehagen etterstreber at barnas uttrykk skal få skje i et vidt spekter av aktiviteter og gjennom bruk av et vidt utvalg av materialer.

Under Barnehagedagen 2018 fikk barna gjøre ulike aktiviteter ute slik at store og små sammen kunne få uttrykke seg gjennom mange materialer og slippe kreativiteten løs.

I Læringsverkstedet Naturbarnehage Hurdal ble rommet til de yngste barna innredet med spennende materialer og elementer de kunne utforske.

Endret rommet

Barna på 1-årsgruppa i Læringsverkstedet Naturbarnehage Hurdal utforsket kunst og kreativitet på barnehagedagen.

Lekene ble ryddet bort, og rommet ble innredet med spennende materialer og elementer de minste kunne utforske.

De voksne satt på sidelinjen og var den trygge basen, mens barna var opptatt med å finne kreative løsninger gjennom tumleleken sin.

Se flere bilder fra Barnehagedagen 2018 her.

Powered by Labrador CMS