På grunn av kvelningsfare tilbakekaller IKEA barnesmekken MATVRÅ, blå/rød 2 stk.

Ikea tilbakekaller produkt på grunn av kvelningsfare

IKEA oppfordrer alle kunder som har kjøpt smekken MATVRÅ, blå/rød 2 stk., til å slutte å bruke den og kontakte IKEA for å få refusjon eller tilsvarende produkt.

Publisert Sist oppdatert

På grunn av kvelningsfare tilbakekaller IKEA barnesmekken MATVRÅ, blå/rød 2 stk.

Det melder selskapet i en pressemelding.

IKEA oppfordrer alle kunder som har kjøpt produktet til å slutte å bruke den og kontakte IKEA for å få refusjon eller tilsvarende produkt.

- IKEA tar produktsikkerhet svært alvorlig. Alle produktene våre er grundig testet og overholder gjeldende lover og sikkerhetsstandarder. Til tross for dette har vi fått rapporter om at knappen på MATVRÅ kan løsne og dermed utgjøre en kvelningsfare, skriver selskapet i pressemeldingen.

De oppfordrer nå alle kunder til å returnere produktet til IKEA for å motta full refusjon eller et tilsvarende produkt. Kjøpsbevis (kvittering) er ikke nødvendig.

- Vi har fått vite at knappen kan løsne hvis barnet drar i den, sier Emelie Knoester, Business Area Manager ved IKEA of Sweden. Hun fortsetter:

- Sikkerheten til kundene har høyeste prioritet hos IKEA, og som forebyggende tiltak velger vi derfor å tilbakekalle barnesmekken MATVRÅ, blå/rød 2 stk. Smekkene MATVRÅ frukt/grønnsaksmønster grønn/gul er trygge å bruke, da de har en annen design og er laget i et annet materiale.

Powered by Labrador CMS