Popping av popkorn i bålpanne, ansiktsmaling, kafé og korsang stod på menyen under PIA-dagen.

Feiret samarbeid og samhold på tvers av barnehager

Popping av popkorn i bålpanne, ansiktsmaling, kafé og korsang stod på menyen da Private barnehager i Asker (PIA) inviterte til fest i Asker kulturhus forrige lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Samarbeidsprosjektet Private barnehager i Asker (PIA) arrangerte for fjerde gang et stort lokalt samlingspunkt på tvers av private barnehager i kommunen. Stemningen i Asker kulturhus var god gjennom den tre timer lange festen som bød på kafé, korsang og aktiviteter for barn og foreldre.

– Dette ble også i år den festdagen vi hadde håpet på, sier arrangørene i PIA.

– Vi bor i samme kommune og jobber til daglig med de samme gleder og utfordringer. For oss er det veldig verdifullt med et nært samarbeid. Derfor er det en stor glede å kunne markere det med en dag som dette.

Egenkomponert sang

Og det var ikke bare arrangørene som hadde ventet i spenning på den store dagen. Alle PIA-barnehagene hadde øvd på PIA-sangen, skrevet og komponert av Ingrid Helgor i Torp Høymyr barnehage. Sangen ble fremført av «PIA-koret», som besto av de eldste førskolebarna i PIA-barnehagene.

Foruten opptredener fra hovedpersonene var det også lagt opp til en rekke aktiviteter. Blant de gjeveste var popping av popkorn i bålpanne ute. Alt i alt var store og små svært fornøyde med dagen.

Arrangementet ble åpnet av leder i PIA, Hege Oshaug, mens leder i Oppvekstkomiteen i Asker kommune, Håvard Espelin, holdt «dagens tale».

Fakta

PIA er en interesseorganisasjon for private barnehager i Asker. I PIA er det i dag 36 private barnehager, med til sammen 1780 barn.

Powered by Labrador CMS