Væpnet politi gikk til aksjon rett utenfor barnehagen

- Jeg vil skryte av alle de ansatte. De forholdt seg rolige selv om ingen av dem visste at noe skulle skje eller hva som skjedde, sier daglig leder i Bollerød FUS barnehage, Tove Sagstuen, til Halden Arbeiderblad.

Det var tirsdag i forrige uke at politi utstyrt med visir, skytevåpen og hunder gikk til aksjon mot et nabohus, rett utenfor gjerdet til barnehagen.

Bollerød FUS barnehage hadde ikke fått melding om aksjonen. En ansatt spurte en polititjenestemann utenfor gjerdet om situasjonen. Svaret var at det ikke var noen grunn til bekymring. Likevel besluttet de ansatte å ta alle barna inn til en samlingsstund fram til politiaksjonen var over.

Foreldre ble deretter informert via SMS. Og dagen etter kom politiet på besøk til barnehagen for å snakke med ansatte og barn under hyggelige omstendigheter.

– Et av de eldste barna ble nok litt skremt, men det gikk bra med ham. Vi er veldig fornøyde med oppfølgingen i etterkant, sier daglig leder i Bollerød FUS barnehage, Tove Sagstuen til Halden Arbeiderblad.

Powered by Labrador CMS