Barnehagen ligger i Indre Fosen kommune.
Barnehagen ligger i Indre Fosen kommune.

To ganger har de ansatte funnet påtent papir ved barnehagen

– Den første gangen fant vi ei lekebøtte med påtent papir rett under bordkledningen.

Publisert Sist oppdatert

I Vanvikan barnehage i Indre Fosen kommune har de ansatte ved to tilfeller oppdaget at det er gjort forsøk på å tenne på papir nær husveggen til barnehagen, skriver Fosna-Folket (krever innlogging).

– Den første gangen fant vi ei lekebøtte med påtent papir rett under bordkledningen, og den andre gangen ble det forsøkt å tenne på tørkepapir i søppelbøtten, skriver barnehagen i et innlegg på sin Facebook-side torsdag.

Barnehagen har også opplevd at ting ute er blitt ødelagt, deriblant et lekebord, og at det er gjort forsøk på å bryte opp låsen til lekebua på baksiden av barnehagen, opplyses det i innlegget.

Til Fosna-Folket forteller avdelingsleder ved småbarnsavdelingen Krabben, Jorunn Bårli Berg, at de oppdaget det første tilfellet av påtent papir i vår. Fredag i forrige uke skjedde det igjen.

Begge hendelsene er rapportert inn til politiet og det vil bli levert en anmeldelse over helga, opplyser barnehagen i Facebook-innlegget. De oppfordrer også folk i nærområdet til å følge litt ekstra med, og gi beskjed til barnehagen hvis de vet noe eller observerer noe.

Powered by Labrador CMS