Illustrasjonsfoto: Getty Images
Illustrasjonsfoto: Getty Images

Barnehageansatt anmeldt – pappa kritisk til politiets hemmelighold

Pappa Kristian Stangvik er opprørt over at foreldre ved barnehager i hele Nord-Østerdal må leve med uvissheten om at det kan ha skjedd noe i nettopp deres barnehage.

Publisert

- Vi bringer og henter barna våre i barnehagen i god tro om at de har det bra. Det fortjener alle barn å ha, men med en gang en får høre at en barnehageansatt er anmeldt, så tenker en i de verste baner. Det er alle foreldres verste mareritt og er med på å mistenkeliggjøre veldig mange barnehager, sier Stangvik til Østlendingen.

Det var i forrige uke det ble kjent at en person som jobber i en barnehage i Nord-Østerdal er anmeldt. Politiet bekrefter anmeldelsen, men vil ikke si noe om hvor i Nord-Østerdal personen jobber – og heller ikke hva vedkommende er anmeldt for.

Pappa Kristian Stangvik er fullt på det rene med at en person er uskyldig fram til det motsatte er bevist.

Likevel opprører det ham at foreldre i hele Nord-Østerdal må leve med uvissheten som nå har oppstått.

Politioverbetjent og etterforskningsleder Knut Normann Mælen sier til Østlendingen at politiet ikke kan gå ut mer spesifikt enn det de har gjort. Han understreker at det ikke var politiet, men berørte parter, som gikk ut med opplysninger i første omgang. 

Det har kommet fra berørte parter, ellers ville vi ikke ha gått ut med det over hodet før saken var ferdig etterforsket, sier politioverbetjenten til Østlendingen.

Mælen vil ikke gå i detalj om hva den barnehageansatte er anmeldt for, men bekrefter overfor Østlendingen at arbeidsgiver er godt i gang med nødvendige tiltak.

Powered by Labrador CMS