Nytt styre på plass i PBL

Landsmøtet til PBL gikk imot valgkomiteens innstilling på ett punkt.

Publisert

Etter at Aksjonsgruppa for enkeltstående barnehager gikk høyt ut i forkant av landsmøtet til PBL regnet nok mange med at det ville komme benkeforslag på en motkandidat til sittende styreleder Eirik Husby. Det skjedde ikke, og Husby ble valgt til nok en landsmøteperiode. 

– Jeg skal gjøre mitt beste for at vi i styret når de målene vi har satt for PBL den kommende perioden, i samarbeid med administrasjonen og alle medlemsbarnehagene. Jeg tror vi har gode forutsetninger for å lykkes - sammen. Jeg mener at den store suksesshistorien til PBL gjennom historien er at vi har stått sammen i og bak PBL, sa styrelederen til forsamlingen etter at han ble valgt.

Valgkomiteen under ledelse av Anita Gaustad hadde på forhånd lagt fram forslag om Kjetil Hopen fra Eventus barnehage AS i Bergen og Bente Seierstad fra Trollsteinen barnehage i Larvik som nye medlemmer i styret. 

Førstnevnte ble valgt, men Seierstad, som den siste tiden har vært engasjert i Aksjonsgruppa for enkeltstående barnehager, ble ikke valgt. Landsmøtet la fram forslag om at Therese Børke, som har sittet i styret fram til nå, skulle velges i stedet. Den løsningen gikk landsmøtet for. 

Det nye styret består dermed av Kjetil Hopen, Marit Lambrechts fra Espira, nestleder Ragnhild Finden fra Kausvold gardsbarnehage, styreleder Eirik Husby fra Borg barnehager, Therese Børke, Harald Berge Breistein fra NLM-barnehagene og Torstein Johannessen fra Bergheim barnehage. Anne Irene Bøe Hilden fra Bjerkås barnehage i Asker ble valgt inn som første vara. 

Styreleder Eirik Husby ble valgt for nok en periode.
Styreleder Eirik Husby ble valgt for nok en periode.
Powered by Labrador CMS