Valle Gård barnehage.
Valle Gård barnehage.

Har solgt barnehagen til Norlandia etter 25 år

– En helt sentral faktor hos oss har vært å sette det faglige innholdet i sentrum, sier Karin Greibesland og Reidun Svendsen som nå har solgt Valle Gård barnehage i Mandal.

Publisert Sist oppdatert

Valle Gård barnehage er fra 1. november 2017 en Norlandia-barnehage. Norlandia er svært fornøyd med at de med dette etablerer seg med sin andre barnehage på Sørlandet.

Fra før driver Norlandia Solstua barnehage i Vanse.

Det skriver Norlandia i en pressemelding.

–  Vi ser frem til å bli kjent med barn, foreldre, og ansatte i denne barnehagen. Valle Gård er en godt drevet barnehage med høy pedagogisk bevissthet og kvalitet. Vi ser frem til å videreføre det gode arbeidet som gjøres her, sier divisjonsdirektør Kristin Voldsnes i Norlandia Barnehagene AS i pressemeldingen.

De tidligere eierne av Valle Gård barnehage, Karin Greibesland og Reidun Svendsen, skriver følgende på barnehagens hjemmeside:

«Det er med tungt hjerte, men også med trygg overbevisning at vi har truffet denne beslutning. Norlandia er en solid eier og aktør i vår bransje. En helt sentral faktor hos oss har vært å sette det faglige innholdet i sentrum. Her har vi lagt lista høyt. Det har derfor vært avgjørende for oss at vi har fått tillit til måten som Norlandia driver sine barnehager på. Vi er overbevist om at Valle Gård Barnehage kommer til å få en god og sunn utvikling med Norlandia».

De to har ifølge pressemeldingen drevet Valle Gård barnehage i 25 år.

Powered by Labrador CMS