Direktør Trude Sydtangen i Læringsverkstedet og Ole Reidar Sollund, direktør i PBL Medlemsservice, signerte i dag avtalen.
Direktør Trude Sydtangen i Læringsverkstedet og Ole Reidar Sollund, direktør i PBL Medlemsservice, signerte i dag avtalen.

Nå skal alle de 220 barnehagene over på nytt system for HMS

Læringsverkstedet har valgt PBL Mentor som leverandør av digitalt HMS-system. Nå skal systemet rulles ut i kjedens 220 barnehager.

Publisert

Det opplyser partene i en pressemelding. 

Avtalen ble i dag signert av direktør Trude Sydtangen i Læringsverkstedet og Ole Reidar Sollund, direktør i PBL Medlemsservice, i Læringsverkstedets hovedkontor på Jessheim.

PBL Mentor HMS ble fra starten laget som et system for barnehagene, og i følge Sollund er dette vel så viktig i dag.

– En av våre styrker ligger i at vi har et bransjetilpasset system. Vi har 25 års erfaring med barnehagesektoren og har brukt denne erfaringen til å lage praktiske og gode verktøy tilpasset en barnehagehverdag. Vi har hele tiden videreutviklet systemet basert på barnehagenes ønsker og behov. At vi nå har ca. 1400 barnehager, med alt fra små barnehager til store konsern som Læringsverkstedet som kunder, tar vi som et gledelig bevis på at vårt system møter barnehagenes behov.

– Nå gleder vi oss til å sette i gang med utrulling og opplæring av systemet i Læringsverkstedets barnehager, avslutter Sollund.

PBL Mentor HMS er et digitalt verktøy der du kan registrere, dokumentere og ha oversikt over alt HMS-arbeidet i barnehagen. Systemet inneholder alt fra HMS-håndbok og beredskapsknapp, til sjekklister og avviksregistrering, og man har enkel tilgang til alt fra mobilen eller nettbrettet.

Powered by Labrador CMS