Strømmen barnehage i Lillestrøm kommune ber politiet om hjelp.

Ber politiet om hjelp: Mistenker narkotrafikk ved barnehagen

Lillestrøm kommune med bekymringsmelding til politiet etter at det ble funnet lystgasspatroner og observert salg av narkotika på barnehagens uteområde.

Publisert Sist oppdatert

– Vi er bekymret for at uteområdet ved Strømmen barnehage blir benyttet som et samlingssted for ungdom og voksne som enten ruser seg eller omsetter ulovlige rusmidler.

Det skriver Lillestrøm kommune i en bekymringsmelding til Øst politidistrikt, ifølge en sak i Romerikes Blad (krever innlogging.)

De ansatte i barnehagen skal gjentatte ganger ha kontaktet politiet på grunn av det som angivelig skal være narkotikasalg og funn av lystgasspatroner i barnehagens uteområde. Nå ber kommunen politiet ta grep.

– Det er veldig kjedelig at sånn type aktivitet foregår i barnehagen, som skal være et trygt og godt sted for barna våre både ute og inne, sier SU-leder ved barnehagen, Caroline Kvien, til avisen - og sier samtidig at det er tillit til at barnehagen, kommunen og politiet gjør det som er riktig i denne situasjonen.

Fungerende seksjonsleder for etterforskning i Lillestrøm politistasjonsdistrikt, John Inge Bråthen, kan ikke si noe per nå om hva politiet gjør i den aktuelle saken.

Kommunalsjef for barnehage, Julie Størksen Hagesæter, i Lillestrøm kommune.

Barnehagen har ikke overvåkningskamera, men kommunen vurderer nå å sette inn et eget tiltak:

– Det vurderes å ta i bruk vektertjeneste som vil sjekke barnehagen utenom åpningstid, sier Julie Størksen Hagesæter, barnehagesjef i kommunen.

Andre barnehager i kommunen sliter ikke med det samme, ifølge henne.

Powered by Labrador CMS