Torsdag formiddag ble en blotter oppdaget utenfor Bjergsted barnehage i Stavanger.
Torsdag formiddag ble en blotter oppdaget utenfor Bjergsted barnehage i Stavanger.

Blotter ved barnehage: «Mannen beveget seg langs gjerdet og porten mens han tok bilder av noen av barna»

Senere ble samme mann observert i buskene med kjønnsorganet ute. Nå leter politiet etter mannen som blottet seg ved Bjergsted barnehage i Stavanger.

Publisert

– Dette er jo ikke noe vi ønsker skal skje, sier styrer Hilde Stokkeland i Bjergsted barnehage til Stavanger Aftenblad etter hendelsen torsdag formiddag.

Nå ønsker politiet tips. 

– Beskrivelsen vi har fått er at det er en mann i 30-årene, mørk i huden, av utenlandsk opprinnelse, kledd i dongeribukser og en oransje jakke, sier operasjonsleder Olaug Bjørnsen i Sør-Vest politidistrikt til Aftenbladet ved 13-tiden torsdag.

Sendte informasjonsmail

Torsdag sendte barnehagestyreren ut en e-post med informasjon om hendelsen til foreldrene: 

«Vi har i dag hatt en uønsket hendelse ved barnehagen. Personalet oppdaget en mann som beveget seg langs gjerdet og porten mens han tok bilder av noen av barna. Personalet henvendte seg til han og han gikk videre mot byen. Etter kort tid ble vi gjort oppmerksom på, fra parkeringsvakten som gikk forbi, at mannen stod i buskene med kjønnsorganet sitt ute. Mannen ble skremt da han ble oppdaget, og syklet fort videre. Vi har kontaktet politiet angående denne saken, personalet er informert, det samme er barnehagesjefen. Dette er en hendelse som barnehagen dessverre ikke kan kontrollere. Det er lite sannsynlig at noen barn har fått med seg det som skjedde i buskene, men vi velger å informere dere om dette slik at dere som foreldre også vet hva som har skjedd, dersom noen av barna mot formodning har fått med seg noe av hendelsen. Personalet vil følge ekstra nøye med det som skjer rundt barnehagen og vi har kontroll på situasjonen. Har dere spørsmål, ikke nøl med å ta kontakt.»

Spørsmål fra foreldre

Barnehagestyrer Hilde Stokkeland sier til avisen at det var 15–20 barn ute i barnehagen da mannen ble oppdaget, men hun tror ikke noen i barnehagen oppdaget at han sto med kjønnsorganet ute. 

Torsdag ettermiddag sier hun det har vært en del spørsmål fra foreldre, på bakgrunn av e-posten hun sendte ut.

– De lurer på om de bør snakke med ungene sine, om det er trygt å gå med søsken til skolen og så videre, sier hun.

Powered by Labrador CMS