Året finalister til 'Årets barnehage 2017' er: Bakklandet barnehage i Trondheim, Espira Helldalsåsen i Bergen, Gammelstua friluftsbarnehage i Overhalla, Hannes lekestue i Stavanger, Hundremeterskogen barnehage i Nittedal, Rudshøgda Kanvas-naturbarnehage i Oslo, Læringsverkstedet Nerby barnehage på Stange og Trondalen barnehage i Fredrikstad.
Året finalister til "Årets barnehage 2017" er: Bakklandet barnehage i Trondheim, Espira Helldalsåsen i Bergen, Gammelstua friluftsbarnehage i Overhalla, Hannes lekestue i Stavanger, Hundremeterskogen barnehage i Nittedal, Rudshøgda Kanvas-naturbarnehage i Oslo, Læringsverkstedet Nerby barnehage på Stange og Trondalen barnehage i Fredrikstad.

Her er finalistene til «Årets barnehage 2017»

Juryen har talt og kan nå presentere årets åtte finalister! Gi din stemme nederst i saken.

Publisert Sist oppdatert

Katta er ute av sekken! Av 52 foreslåtte kandidater står det nå igjen kun åtte finalister som kjemper om å bli "Årets barnehage 2017". De åtte finalistene er:

– Juryen er imponert over hvor mange gode kandidater som ble foreslått til årets kåring. Det viser bare hvor mange gode barnehager det finnes blant PBLs medlemsbarnehager, sier juryformann Eirik Husby.

I år som i fjor blir det en uhøytidelig avstemning på Facebook hvor du kan stemme på din favoritt. Avstemningen er kun veiledende og ikke avgjørende for juryens vurdering.

Det kom inn totalt inn forslag på 52 medlemsbarnehager som juryen har vurdert. Husby legger ikke skjul på at det har vært vanskelig å velge ut finalistene.

– I mine øyne er alle de 52 nominerte verdige vinnere, og bare det å bli nominert er en bekreftelse på at det barnehagene gjør er riktig. Men vi måtte redusere ned listen til åtte barnehager og på lederkonferansen skal vi stå igjen med én vinner til slutt. Det blir garantert spennende, lover Eirik Husby og sender en stor takk til alle de nominerte som har lagt ned mye arbeid i å sende inn dokumentasjon som juryen har bedt om.

Prisen deles ut på PBLs lederkonferanse 4. september. Vinneren får 25.000 kroner, i tillegg får barnehagen et diplom og et skilt som synlig bevis på at de er «Årets barnehage 2017».

Barnehage.no vil fra mandag 10. juli presentere alle kandidatene i egne intervjuer.

TRYKK HER for å stemme på din favoritt.

Her kan du lese om fjorårets vinner, Langøy friluftsbarnehage:

Årets barnehage 2016: – En bekreftelse på at det vi gjør er rett!

Powered by Labrador CMS