Forsker og og førsteamanuensis i pedagogikk ved Universitetet i Agder, Ingrid Lund.
Forsker og og førsteamanuensis i pedagogikk ved Universitetet i Agder, Ingrid Lund.

Begeistret 1500

Rundt 1500 ansatte i Læringsverkstedets barnehager var samlet i Leto-hallen på Råholt for en storslagen åpning av Læringsverkstedets Årskonferanse 2015.

Publisert Sist oppdatert

Mange forventningsfulle ansatte kom til «Årskonferansen» for å høre flere interessante og inspirerende foredragsholdere.

Leder i barnehagedriften til Læringsverkstedet, Trude Sydtangen, startet samlingen med å introdusere den første foredragsholderen, Ingrid Lund.

Lund er forsker og førsteamanuensis i pedagogikk ved Universitetet i Agder. Hun snakket om mobbing i barnehagen, og hvordan små barn kan bli utestengt fra leken. Det var en helhjertet Lund som entusiastisk talte til et begeistret publikum.

Videre hold eier av Læringsverkstedet, Randi og Hans Jacob Sundby, en orientering om Læringsverkstedets løfter og hvordan man skal forstå de løftene som de ansatte har i forhold til barn, foreldre og kommunen.

Sist, men ikke minst, var det tid for Jan Erik Larssen, TV-kjendis, programleder for «Autofil», «Broom» og sanger. Det var en livlig og lattermild Larssen som begeistret alle i salen med hvordan man kan ha livsglede og arbeidsglede i jobben. Selv hadde Larssen en real knekk for noen år tilbake, der han traff veggen så det smalt! Det viktigste er å bli sett, akseptert og bli elsket for hvem man er. Dette er viktig for både små og store i barnehagene rundt omkring i landet.

- Alle de fremmøtte opplevde mye faglig «input», engasjerte foredragsholdere og en vanvittig underholdende konferanse, skriver Læringsverkstedet i en pressemelding.

Powered by Labrador CMS