Iman Wais, Laura Diaz del Castillo og Gry Jeanette Granhaug er kolleger i den spanske barnehagen Hola! på Kampen i Oslo. Torsdag kveld skal de kjempe mot legene Astrid Almaas, Elisabeth Holmboe Eggen og Wasim Zahid i NRKs kunnskapslek
Iman Wais, Laura Diaz del Castillo og Gry Jeanette Granhaug er kolleger i den spanske barnehagen Hola! på Kampen i Oslo. Torsdag kveld skal de kjempe mot legene Astrid Almaas, Elisabeth Holmboe Eggen og Wasim Zahid i NRKs kunnskapslek "Hva feiler deg deg?". Programleder er Kjetil Røthing Askeland, med med kveldens første pasient, Ingrid Birkeland.

Barnehageansatte skal kjempe mot legeteam

NRK lover stor spenning når tre barnehageansatte skal kjempe mot et lag av leger i kunnskapsleken «Hva feiler det deg?» torsdag kveld.

Publisert Sist oppdatert

De tre ansatte i den spanske barnehagen Hola! barnehage i Oslo, Iman Wais, Laura Diaz del Castillo og Gry Jeanette Granhaug, skal forsvare barnehagesektoren når de stiller bevæpnet med nettbrett og sunt barnehagevett i kunnskapsleken «Hva feiler deg deg?», som går på NRK torsdag klokken 19.45.

Kan de vinne mot det erfarne legeteamet? Legene Astrid Almaas, Elisabeth Holmboe Eggen og Wasim Zahid, har kun tapt to ganger før, og det var i første sesong. Så her har de barnehageansatte noe å bryne seg på.

«Hva feiler det deg?» er en medisinsk kunnskapslek der to lag konkurrerer om å stille diagnoser på ekte pasienter. Et fast lag med tre drevne leger blir hver uke utfordret at et "folkelag" av vanlige folk utstyrt med nettbrett. Konseptet går ut på å stille riktige diagnoser ved hjelp av googling og sunt folkevett og utkonkurrere erfarne leger – som for øvrig ikke har internett til å hjelpe seg.

Alle som jobber i barnehage vet at en stor del av jobben, består i småsyke barn og voksne. De besitter bred kompetanse i å følge magefølelsen når det gjelder sykdom. Men om det er en metode som fungerer mot et lag med erfarne leger, gjenstår å se.

Her er det bare å benke seg foran TVén torsdag, og heie fram barnehagerepresentantene!

Følg barnehage på Facebook og Twitter.

Powered by Labrador CMS