Hermine, Selma og Sofia er bare to år gamle og elsker å være på sjørøvertokt. Den skal tidlig krøkes som god sjørøver skal bli!
Hermine, Selma og Sofia er bare to år gamle og elsker å være på sjørøvertokt. Den skal tidlig krøkes som god sjørøver skal bli!

Verdens beste jobb: – Ingen dager er like

– Vi som jobber i barnehage har garantert den beste jobben i hele verden! Se flott bildeserie over.

Publisert Sist oppdatert

Hver eneste dag når vi kommer på jobb blir vi møtt av smilende barn og det deles ut klemmer til alle! Første spørsmål på programmet er alltid: Hvor skal vi på tur i dag? Det er det kjekkeste spørsmålet vi vet. Uansett vær og vind så skal vi oppleve og erfare noe som ikke var helt likt som i går. Det handler om å se mulighetene og ikke begrensningene.

Denne uken har vi hatt et fantastisk høstvær. Mandag var vi på sjørøvertokt med skattejakt og makrellfiske. Onsdag var det så flott og stille på sjøen at vi reiste på havfiske. Det var blikkstille på sjøen og barna fikk masse fisk, litt annerledes fisk enn vi får innaskjærs. På vei hjem traff vi Kenneth Bruvik og en flott gjeng med ungdommer på en holme. De inviterte oss på krabbe og vi fikk en fantastisk avslutning på den fine dagen.

Tusen takk for nydelig krabbe.

Hvorfor er det å jobbe i barnehagen verdens beste jobb? Send oss din lille historie til red@barnehage.no.

Følg barnehage.no på Facebook og Twitter.

Powered by Labrador CMS