I alt 248 barnehager får toppkarakter, her ved seks av dem. Øverst fra venstre Stemland gårdsbarnehage, Soma gård barnehage, Småtjern naturbarnehage, Læringsverkstedet Maskinisten friluftsbarnehage, Askeladden Steinerbarnehage og Toftsundet barnehage.

Disse 248 barnehagene er foreldrene aller mest fornøyd med

I alt 248 barnehager får toppscore fra foreldrene i den nylig publiserte foreldreundersøkelsen. Her er hele lista.

Publisert

I fjor var det 203 barnehager som oppnådde toppkarakterene 4,9 eller 5 i Foreldreundersøkelsen til Utdanningsdirektoratet. I den siste undersøkelsen er det i alt 248 barnehager som blir rangert helt i toppsjiktet. Av dem er det 77 barnehager som får toppkarakteren 5 blank, mot 49 barnehager i fjor. 

Blant de 248 barnehagene som foreldrene er mest fornøyde med, er 43 kommunale og 204 private - og en er eid av Sykehuset Telemark.

Som barnehage.no skrev i går, er det tredje år på rad at undersøkelsen blir gjennomført. I alt er det 3169 av 5763 barnehager som har deltatt. Av disse er 1622 private og 1547 kommunale. 

Totalt sett viser det seg at foreldretilfredsheten er høy: 93 prosent er svært eller ganske fornøyde med barnehagen totalt sett. 59 prosent er totalt sett svært fornøyde og 35 prosent er ganske fornøyde. Under to prosent av foreldrene er ganske eller svært misfornøyde med barnehagen totalt sett.

  • Tabellen angir hva foreldre har svart på spørsmålet om hvor fornøyde de totalt sett er med barnehagen. Mobiltelefoner bør vendes horisontalt for å se hele tabellen. 

Powered by Labrador CMS