Marie Skinstad-Jansen. Leder Foreldreutvalget for barnehager (FUB).
Marie Skinstad-Jansen. Leder Foreldreutvalget for barnehager (FUB).

Klart for den store foreldrekonferansen

Det nærmer seg årets store foreldrekonferanse for barnehage- og skoleforeldre. Den skjer om en drøy måned på Gardermoen i regi av FUB og FUG.

Publisert Sist oppdatert

Konferansen finner sted på Clarion Hotel & Congress Oslo Airport på Gardermoen 24. - 25. oktober. 200 tillitsvalgte foreldre fra hele landet vil få plass. Temaet for Foreldrekonferansen i år er ”Gode relasjoner rundt barnet”.

– Vi gleder oss til en innholdsrik helg på Gardermoen, sier leder for Foreldreutvalget for barnehager (FUB), Marie Skinstad-Jansen og leder for Foreldreutvalget for grunnopplæringen (FUG), Elisabeth Strengen Gundersen.

Programmet blir fyldig og variert med temaer for både barnehage- og skoleforeldre. Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen deltar med innlegg og i paneldebatten som følger etterpå ved konferansens åpning lørdag.

Her skal han sammen med foredragsholder, pedagog og pøbel Godi Keller og lederne for FUG, Elisabeth Strengen Gundersen og FUB, Marie Skinstad-Jansen, diskutere ulike sider ved den norske barnehage- og skolehverdagen.

Andre som holder foredrag er forsker Torleif Lundquist med foredraget ”Rollemodell for gode relasjoner”, forsker Hadi Strømmen Lile om barns rettigheter og Barnekonvensjonen og psykolog Stig Torsteinsson om tilknytning.

Skuespiller og forfatter Øystein Wiik vil holde kåseri og bidra musikalsk. Vi får også høre en sterk historie om mobbing. Påmeldingsfristen er satt til 3. oktober.

– Vi gleder oss til å treffe mange engasjerte foreldre fra hele landet. Forhåpentligvis får deltakerne med seg mye nyttig kunnskap og inspirasjon og får knyttet nye kontakter, sier FUG- og FUB-lederne.

Les mer om konferansen og påmelding her.

Powered by Labrador CMS