Mannen i 30-årene som er siktet for to tilfeller av overgrep er løslatt fra varetekt.

Overgrepssiktet barnehageansatt løslatt fra varetekt

Etterforskes for overgrep mot to jenter i barnehagen.

Publisert

En mann i 30-årene er siktet for å ha forgrepet seg på to jenter i barnehagen han jobber i. Etter å ha sittet i varetekt i to måneder, er mannen nå løslatt, skriver Bergensavisen (BA) (krever abonnement).

- Vi mener det ikke lenger er fare for bevisforspillelse. Etterforskningen fortsetter og siktelsen er den samme, sier politiadvokat Eli Andrea Skaar til avisen.

Saken ble anmeldt til politiet i september, etter at en forelder tok kontakt. Mannen ble pågrepet en uke senere, samme dag som det fornærmede barnet hadde vært i tilrettelagt avhør. Som en del av etterforskingen gjorde politiet nye undersøkelser i en henlagt sak der mannen ble siktet i 2019. Han var da siktet for overgrep mot ett barn i samme barnehage. Saken ble henlagt som intet straffbart forhold bevist.

Nå er jenta fra den gamle saken vært i nytt tilrettelagt avhør, og mannen er siktet på nytt for forholdet.

Den barnehageansatte er suspendert fra stillingen og kan ikke gjenoppta arbeidet før etterforskningen er avsluttet, ifølge BA. Han erkjenner ikke straffskyld, og skal etter det avisen skriver gitt uttrykk for at han er helt knust over anklagene.


Powered by Labrador CMS