Utestenging og mobbing kan får alvorlige konsekvenser og det er de voksnes ansvar å se hva som egentlig foregår. (Foto: Istock)

Ønsker flest mulig foreldre til mobbeforedrag

Så lite som vi liker å innrømme det, skjer mobbing også i barnehagen. Det er det viktig at foreldrene vet, mener Foreldreutvalget for barnehager og inviterer til foredrag om mobbing tirsdag.

Tirsdag denne uka holder Foreldreutvalget for barnehager (FUB) foredraget "Mobbing i barnehagen - de voksnes ansvar" på Hauketo skole i Oslo.

FUB ønsker så mange foreldre som mulig, velkomne til foredraget, og det er gjort plass til 200 tilhørere.

– Det er et svært viktig tema og vi håper at så mange som mulig har anledning til å komme, skriver Foreldreutvalget i Prinsdalsbråten barnehage, som er ansvarlige for påmeldingen.

Lou Cathrin Norreen.

Foredraget heter " Mobbing i barnehagen - de voksnes ansvar" og er basert på erfaringer gjort etter samarbeidsprosjektet "Hele barnet, hele løpet - mobbing i barnehagen".

Foredragsholder er Lou Cathrin Norreen, som er seniorrådgiver i FUB.

Her kan du lese mer om påmelding og innhold.

Debatt