Mest lest: Barnehagelærer Stian Pedersen forklarte hvordan treåringen tenker i sitt innlegg «En liten skal bare fra en treåring». Det ble mest lest på barnehage.no i februar.
Mest lest: Barnehagelærer Stian Pedersen forklarte hvordan treåringen tenker i sitt innlegg «En liten skal bare fra en treåring». Det ble mest lest på barnehage.no i februar.

Her er de mest populære sakene på barnehage.no i februar

En liten skal bare fra en treåring mest lest.

Publisert Sist oppdatert

«Hei. Jeg er tre år nå. Det har gått fort for deg. For meg er det en liten evighet. Jeg trenger fortsatt at du kommer ned på gulvet når jeg kommer om morgenen. Du skjønner, det morsomme med meg er at jeg av og til velger å være liten mens jeg av og til velger å være stor. Dette er litt typisk meg.»

Slik åpner pedagogisk leder Stian Pedersen i Trollskogen barnehage innlegget som ble den mest leste saken på barnehage.no i februar. Hans innlegg «En stille bønn fra en toåring ble den mest leste artikkelen i januar, og den snek seg akkurat med på topp 10-listen for februar også.

Les hele innlegget: En liten «skal bare» fra en treåring

48 timer

Kanskje blir foreldre flinkere til å holde barna sine hjemme 48 timer etter omgangssyke. Det er nemlig mange som har fått med seg saken om hvorfor denne regelen er viktig. For følges den ikke risikerer man flere runder med omgangssyke og diare i barnehagen.

Les hele saken: Derfor skal barnet være hjemme 48 timer etter omgangssyke

Ble friskere ute

Færre overganger, mindre sykdom, mer tid og færre konflikter var noen av effektene Langøy friluftsbarnehage på Fjell i Hordaland opplevde da de ble utebarnehage. Det ble den tredje mest leste saken på barnehage.no i februar.

Les hele saken: Tok barnehagen ut og ble kvitt sykdom og tidsklemme

Her er resten av topp 10-listen:

Slik er barnehagens drømmeforeldre

Hvorfor er hun så ofte syk?

Ta voksentiden tilbake

Ansatte i barnehagen slo alarm da jenta kom med et rødt merke i ansiktet

Ser dere meg?

Full stopp for prinsessen og spiderman

En stille bønn fra en toåring

Powered by Labrador CMS