Redaktør Øyvind Johansen og journalist Mariell Tverrå Løkås kan stolt presentere en mer moderne, ryddig og leservennlig utgave av barnehage.no. Foto: Aurora Dyrnes
Redaktør Øyvind Johansen og journalist Mariell Tverrå Løkås kan stolt presentere en mer moderne, ryddig og leservennlig utgave av barnehage.no. Foto: Aurora Dyrnes

Velkommen til "nye" barnehage.no!

- Vi vil gi leserne en bedre opplevelse og flere grunner til å komme inn på siden vår, sier redaktør Øyvind Johansen etter at barnehage.no torsdag kom ut i helt ny drakt.

Publisert

Ambisjonen til barnehage.no er å være den viktigste kilden til nyhets- og debattstoff om det som skjer i barnehagesektoren.

- Vi er på rett vei. I fjor satte vi ny rekord da vi hadde et snitt på mellom 9.000 og 10.000 sidevisninger i døgnet, og analysen av brukermønsteret viste at leserne er i snitt inne nesten tre minutter når de går inn på en av artiklene våre. Det tolker vi som at vi leverer godt og viktig lesestoff til en stadig større gruppe lesere, sier redaktør Øyvind Johansen.

Moderne, ryddig og leservennlig

Redaksjonen i barnehage.no består av tre journalister inkludert redaktøren. Hver dag tar barnehage.no pulsen på det som skjer i kommunale og private barnehager.

For å kunne bli enda bedre, har redaksjonen i barnehage.no nå foretatt en totalrenovering av nettsiden. Siden er mer moderne, ryddig og leservennlig, og det er et større utvalg av artikler på førstesiden slik at du som leser alltid skal kunne finne noe nytt og interessant, uansett om du er mest opptatt av pedagogikk, forskning, helse, økonomi, politikk – eller helst vil lese de fine og inspirerende reportasjene fra noen av landets 6.000 barnehager.

Takker leserne

I januar hadde barnehage.no 180.000 brukere og 396.000 sidevisninger. En av grunnene til at stoffet når så mange, er at leserne viser et stort engasjement i sosiale medier.

- Vi må ha noen av landets beste lesere. Engasjementet der ute er helt overveldende. Det er tydelig at folk som jobber i barnehage brenner sterkt for jobben sin og for barna. Det gjør det til et privilegium å få jobbe som journalist med dette stoffet, sier Øyvind Johansen.

  • Har du et tips om noe vi bør skrive om? Kjenner du en barnehage som virkelig fortjener omtale? Ta kontakt på [email protected].
  • Gi oss gjerne tilbakemelding om hvordan den nye nettsiden fungerer! Er det noe du savner? Noe vi burde ha gjort annerledes? Ta kontakt på [email protected].
Powered by Labrador CMS