Jæren tingrett.

Tidligere barnehageansatt dømt for overgrep

En mann er dømt til tre år og seks måneders fengsel for overgrep mot sitt fosterbarn. Mannen er tidligere dømt for overgrep i en barnehage.

Publisert

Rettens flertall finner det bevist at den tiltalte mannen i 40-årene flere ganger forgrep seg på sitt da to år gamle fosterbarn, skriver Stavanger Aftenblad. (Krever innlogging).

Han er i tillegg til fengselsdommen på tre år og seks måneder, dømt til å betale 200.000 kroner i oppreisning til den fornærmede jenta.

I fjor sommer ble mannen dømt til to år og syv måneders fengsel for å ha forgrepet seg på et barn i barnehagen han tidligere jobbet i.

Forholdet han nå dømmes for, skjedde i samme periode som overgrepene i barnehagen.

Mannen har nektet straffskyld i begge sakene, og han har anket dommen for overgrepene i barnehagen. Etter alt å dømme vil han anke også den nye dommen fra Jæren tingrett, skriver Stavanger Aftenblad.