Mannen som bodde i nabobygget til Lommedalen barnehage får ikke lenger bo der.
Mannen som bodde i nabobygget til Lommedalen barnehage får ikke lenger bo der.

Utløste politiaksjon ved barnehage to ganger: Nå får han ikke bo der lenger

Mannen som bodde ved siden av Lommedalen barnehage, utløste to politiaksjoner på to år. Nå flyttes han.

Publisert

Den siste episoden skjedde 14. mai i år. Da rykket flere politipatruljer ut til en adresse i Lommedalen etter at en person hadde løsnet skudd i et boligområde - med noe som viste seg å være en gasspistol.
 
Det ble senere kjent at mannen, som er bosatt i en kommunal leilighet, hadde forårsaket en tilsvarende politiaksjon to år tidligere – også den gang etter uforsiktig omgang med våpen, skriver budstikka.no (saken krever innlogging).

Mannen bodde i nabobygget til Lommedalen barnehage.

Etter den første episoden truet mannen ansatte i barnehagen, og ble ilagt besøksforbud. 
 
Før sommerferien sendte styrer Britt Nesje Torvik ut en melding til alle foreldre med barn i barnehagen. Hun skrev at de hadde henvendt seg til politiet og kommunen etter hendelsen.

«Jeg har møtt stor forståelse for at vi er svært bekymret og mener at denne beboergruppen ikke passer inn som nærmeste nabo til en barnehage», skrev hun i brevet, ifølge Budstikka.

Fredag fikk foreldrene beskjed om at personen ikke kommer tilbake til leiligheten i Lommedalen.

«Jeg har fått informasjon i dag om at personen som dette dreier seg om ikke kommer tilbake til boligen i Lommedalen. Dette er bekreftet av seksjonsleder barnehage og representant for Helse og sosial i Bærum kommune», skriver barnehagestyreren i en e-post til avisen. 

Powered by Labrador CMS