Året finalister til
Året finalister til "Årets barnehage 2017" er: Bakklandet barnehage i Trondheim, Espira Helldalsåsen i Bergen, Gammelstua friluftsbarnehage i Overhalla, Hannes lekestue i Stavanger, Hundremeterskogen barnehage i Nittedal, Rudshøgda Kanvas-naturbarnehage i Oslo, Læringsverkstedet Nerby barnehage på Stange og Trondalen barnehage i Fredrikstad.

I kveld kåres vinneren - og du kan se alt direkte

Åtte gode finalister venter i sitrende spenning når "Årets barnehage 2017" skal kåres under PBLs lederkonferanse mandag kveld.

Publisert Sist oppdatert

Mandag kveld vil PBL kåre "Årets barnehage 2017".

Vinneren får 25.000 kroner samt et diplom og et skilt som synlige bevis på at de er tildelt hederstittelen.

Og er du like spent som finalistene, kan du følge prisutdelingen direkte på barnehage.nos facebookside. Kåringen vil ifølge kjøreplanen for kveldens middag skje en gang mellom klokka 20.30 og 21.00, men arrangørene tar forbehold om at små endringer vil kunne skje.

52 kandidater nominert

Av 52 foreslåtte kandidater står det nå igjen kun åtte finalister. De åtte finalistene er:

– Juryen er imponert over hvor mange gode kandidater som ble foreslått til årets kåring. Det viser bare hvor mange gode barnehager det finnes blant PBLs medlemsbarnehager, sa juryformann Eirik Husby til barnehage.no da finalistene i starten av juli var klare.

Veilendende avstemning

I år som i fjor var det en avstemning på Facebook hvor du kunne stemme på din favoritt. Avstemningen var kun veiledende og ikke avgjørende for juryens vurdering.

– I mine øyne er alle de 52 nominerte verdige vinnere, og bare det å bli nominert er en bekreftelse på at det barnehagene gjør er riktig. Men vi måtte redusere ned listen til åtte barnehager og på lederkonferansen skal vi stå igjen med én vinner til slutt. Det blir garantert spennende, sa Eirik Husby og takket samtidig alle de nominerte som har lagt ned mye arbeid i å sende inn dokumentasjon som juryen har bedt om.

Andre året 

Dette er andre året at PBL (Private barnehagers landsforbund) kårer årets barnehage. I fjor gikk Langøy friluftsbarnehage i Fjell kommune av med seieren.

– Dette er en bekreftelse på at det vi gjør et rett! saen glad og rørt eier Lise Lauvik til barnehage.no etter at kåringen var et faktum.

I kveld er det en annen barnehage som får bekreftelsen. Hvem det er, er det foreløpig bare juryen som vet.

PS! Barnehage.no er på plass under PBLs lederkonferanse. Har du tips til gode saker fra barnehagesektoren, så kom gjerne og ta en prat med Øyvind eller Trine. Eventuelt kan du sende en epost til [email protected].

Følg barnehage.no på Facebook og Twitter.

Powered by Labrador CMS