En tre år gammel gutt ble påkjørt utenfor en barnehage i Førde i morges.
En tre år gammel gutt ble påkjørt utenfor en barnehage i Førde i morges.

Gutt (3) påkjørt utenfor barnehage 

Ble påkjørt i kaotisk morgenrush.

Publisert

Da kameraten ropte på ham fra innsiden av barnehagegjerdet, skal den lille gutten ha sprunget ut i veien, skriver Bergens Tidende

Påkjørselen skjedde i det hektiske morgenrushet da faren skulle levere sønnen i Halbrend barnehage i Førde i morges. Det er en rundkjøring like ved barnehagen og barne- og ungdomsskolen som ligger i nærheten av hverandre, og barna blir fraktet med biler og busser. 

– Vanligvis er det fullt og kaotisk i området når alle ungene i barnehagen og elevene skal leveres om morgenen av foreldre som kjører dem, sier politiets innsatsleder Gunnar Englund til avisen, og forteller at treåringen skal ha hoppet ut av bilen og begynte å springe over veien da et annet barnehagebarn ropte på gutten.

En kvinnelig sjåfør i 30-årene som kjørte barn til barneskolen som ligger like ved, kjørte på gutten. Politiet har opprettet sak, og skal avhøre faren, sjåføren og et eller to vitner til ulykken. Føreren har ikke fått førerkortet beslaglagt. 

– Hjulet på bilen har gått over begge leggene hans. Det høres dramatisk ut, men han var oppegående og illskrek, og det er et godt tegn, sier Englund til BT. 

Firda.no opplyser at gutten var bevisst og fikk tilsyn av ambulansepersonell på stedet. 

Faren og den kvinnelige sjåføren hadde tatt med seg den skadede gutten inn i barnehagen da politiet kom frem til stedet. Politi og ambulanse var raskt på stedet etter at ulykken ble meldt. 

Powered by Labrador CMS